Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2010

το ψέμα συνεχίζεται

OΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ό,τι θέλει, έχει όμως το δικαίωμα αυτό; Χθες το πρωί έλεγε ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε ο Στρος Καν να τον «αδειάσει». Ο κ. ΔΝΤ αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο διότι πολύ απλά ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος. Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι είναι, γι’ αυτό και δεσμεύτηκε. Οπως ήταν και προεκλογικά που έλεγε ότι χρήματα υπάρχουν. Ο κόσμος όμως...
έχει πλέον καταλάβει ή τουλάχιστον αυτό πρέπει. Διότι επί ένα χρόνο ακούμε πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν. Πράγματα που ανατρέπονται μέσα σε λίγα λεπτά. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού έμειναν στα λόγια. Τον Σεπτέμβριο του 2009 έλεγε ότι θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, τον Ιανουάριο του 2010 ότι δεν πρόκειται να προσφύγουμε στο ΔΝΤ, στις 29 Ιανουαρίου ότι δεν έχουμε ζητήσει σχέδιο διάσωσης, στις 24 Απριλίου ότι θα κάνει το κάθε τι για να μην πληρώσει αυτός που δεν φταίει.


ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Και ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε νέα μέτρα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, βγαίνει εκ νέου να δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να επιβάλει κάτι επιπλέον. Και ξαναρωτάμε: Ποιοι τον πιστεύουν πλέον σε τούτη τη χώρα; Το θέμα είναι ότι υπάρχει μία περίπτωση, μία λέμε εμείς, να πληρώσουν περισσότερα αυτοί που πράγματι έχουν και υπάρχουν πολλοί, που έχουν πολλά. Δεν έχουν μόνον εκείνοι που παίρνουν ένα κάποιο μεγαλύτερο μισθό. Κι αυτοί μισθωτοί είναι. Ολοι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν, ποιοι είναι αυτοί που τροφοδοτούν την αγορά του μαύρου χρήματος στη χώρα. Το ΔΝΤ αφήνει ανοικτά τα πάντα. Ο Οργανισμός αυτός δεν χαμπαριάζει από μικροπολιτική, ούτε λυπάται κανέναν. Τους τόκους και το κεφάλαιό του θέλει να εξασφαλίσει. Και θα τα εξασφαλίσει ό,τι κι αν λέει ο Γ. Παπανδρέου.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών