Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Τέμενος και Αγιος Παντελεήμονας...

Όσοι προσπαθούν να αποδράσουν από την ευθύνη της στήριξης του Μνημονίου και να θέσουν ως...διακύβευμα την δημιουργία λατρευτικού χώρου...δυστυχώς τη πάτησαν και εκεί.
Η πρόταση για πολλά τζαμιά μέσα στο κέντρο της Αθήνας δε κάνει τίποτε άλλο από το να δημιουργεί νέα γκέτο, στις ήδη γκετοποιημένες περιοχές. Εμείς πήγαμε μια ακόμα "βόλτα" στον Αγιο Παντελεήμονα και συζητήσαμε στα καφενεία της περιοχής.
Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε με το πόνο του και να ξεκινήσουμε τα βαθυστόχαστα σχέδια για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου..
Η πρόταση μας είναι... η ύπαρξη λατρευτικού χώρου, εκτός  του οικιστικού ιστού, όπου δε θα προκαλούνται προβλήματα και ανεξέλεγκτα φαινόμενα. 
Αντίθετα, είμαστε υπέρμαχοι του οριστικού κλεισίματος των παράνομων λατρευτικών χώρων και γιατί προσβάλουν το δημόσιο αίσθημα και διαταράσσουν την αισθητική αλλά και γιατί πολλά από αυτά δεν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και διατρέχει κίνδυνο η ζωή των κατοίκων και των περίοικων. 
Συγνώμη, αλλά εμείς παζάρι ..στη ποιότητα ζωής που ονειρευόμαστε...δεν κάνουμε...
Οι γειτονιές δύο και τριών ταχυτήτων μέσα στη Περιφέρεια Αττικής, δεν έχουν θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών