Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2010

Αναστασιάδης : «Συνωμοσία Μπουτάρη και ΠΑΣΟΚ»



Λάβρος κατά του Γιάννη Μπουτάρη εμφανίστηκε με ανακοίνωσή του, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αναστασιάδης

Διαβάστε την αποκαλυπτική ανακοίνωση του κ. Αναστασιάδη
“Την πρόθεσή μου να  είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπουταρη  ήταν απλά γιατί πίστευα ότι αυτήν τη φορά είναι δυνατό να ενώσουμε όλοι  τις δυνάμεις μας μπας και πάρουμε το Δήμο. Οι διαδικασίες ήταν αυτές 1ον που έθεσε το ΠΑΣΟΚ για κάθε διαμέρισμα – οι αποφάσεις πάρθηκαν από τις τοπικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ και ήταν ότι ο Αναστασιάδης Ανέστης και μάλιστα ομόφωνα   ήταν υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος στο Δ΄ δημοτικό διαμέρισμα.

Το ίδιο και το γραφείο Μπουτάρη που μας ζήτησαν όλα τα χαρτιά σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές βιογραφικό μια φωτογραφία  ακόμη και την Υπογραφή για το γνήσιο της  πρότασης .
Η πρώτη  Ανακοίνωση από τον κύριο Μπουτάρη των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων  το όνομα μου  δεν υπήρχε και κανένας δεν μας έλεγε γιατί. Κάποιοι μας είπαν μάλλον στην δεύτερη παρτίδα και μάλιστα αυτά ειπώθηκαν από τον Γραμματέα της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης  Χρήστο Παπαστεργίου και πολλοί άλλοι  τάχα συμπαραστάτες μας έλεγαν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και  ενώ οι εδώ στην Τούμπα υπήρχε μια αγωνιά από τους υποψηφίους μην τυχόν και είμαι υποψήφιος γιατί Τούμπα και Αναστασιάδης είναι για πολλούς κόκκινο πανί .

Και έτσι η συνωμοσία Μπουτάρη και ΠΑΣΟΚ ήρθε  και έδεσε με την περίφημη υποψηφιότητα Κανάκη που για αρκετούς εδώ και χρονιά είναι το ανάχωμα  για τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ να μην είναι δημοτικός σύμβουλος .

Αυτή η συμπεριφορά μόνο ενωτική δεν δείχνει, αλλά   ούτε   επιθυμούν ο δήμος να αλλάξει χέρια. 2ον Καλά θα κάνουν όσοι κατά καιρούς παριστάνουν τους οργανωτές εκλογικών σχημάτων να είναι ποιο σοβαρή και αν δεν τα καταφέρνουν να τσακιστούν  και να πάνε για πάντα στα σπίτια τους . Ο καθένας από εμάς σε αυτόν τον τόπο και σε αυτήν την πόλη έχει και ένα βιογραφικό και αυτό θα πρέπει να το σεβόμαστε και όχι ο κάθε σαλτιμπάγκος είτε είναι υποψήφιος είτε θέλε να παίξει τον παράγοντα να ξεφτιλίζει συνειδήσεις και ιστορίες του καθενός προκειμένου να παίξει το δικό του πολιτικό παιχνίδι .
Όσοι ασχοληθήκαν με αυτήν την ραδιουργία είναι απάνθρωποι … και δεν παίρνω αυτήν την λέξη πίσω και το εννοώ .Τέλος καταδικάζω όλα αυτά τα απαράδεχτα τερτίπια που γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια σε βάρος του προσώπου μου και επιτέλους δεν το δέχομαι γιατί είναι αλήτικη  συμπεριφορά .Δεν έχω ανάγκη να είμαι δημοτικός σύμβουλος γιατί εγώ από έξω καλύτερα αγωνίζομαι  σε όλους τους χώρους  και αυτό δυστυχώς φοβίζει πολλούς .. Ασφαλώς και το δηλώνω και πιστεύω να μην  έχουν και  την απαίτηση ότι θα τους στηρίξω ,ασφαλώς όχι και μάλλον όχι ..”

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_588.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών