Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Δεν ήταν ο Φειδιππίδης αυτός που έτρεξε την κλασική διαδρομή

Αθήνα 490 π.Χ., μία μόνο λέξη μένει για πάντα γραμμένη στην ιστορία και την καρδιά των απανταχού Ελλήνων: «Νενικήκαμεν». Η ηρωικότερη ίσως των λέξεων που χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα και ειπώθηκε από τον μαραθωνομάχο Ευκλή με την τελευταία του πνοή, φέρνοντας τα χαρμόσυνα νέα για την έκβαση της ναυμαχίας από τον Μαραθώνα έως την Αθήνα πάνοπλος (συνολική απόσταση 42195 μέτρα).
Έχω βαρεθεί να διορθώνω όλους τους ανιστόρητους. Δασκάλους καθηγητές δημοσιογράφους Και το κάνω μόνο για να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια. Διότι είναι κρίμα άλλος να έτρεξε και άλλος να παίρνει τη δόξα. Πολύ περισσότερο δε όταν...
δεν πολέμησε καθόλου. Δεν ήταν, το ξαναλέω ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο Φειδιππίδης αυτός που έτρεξε την κλασική διαδρομή ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ. Ήταν κατά τον Θουκυδίδη (βιβλίο Β) ο Ευκλής (ή κατά άλλους ο Θέρσιππος. Αυτός όμως αναφέρεται ότι έλαβε μέρος και σε άλλες μάχες). Ο Φειδιππίδης έτρεξε το Σπαρταθλο (Αθήνα Σπάρτη) και ΔΕΝ πολέμησε. Μην αναπαράγετε ανιστόρητα πράγματα. Σεβαστείτε αυτόν που πραγματικά έτρεξε. Ανοίξτε και κανά βιβλίο να διαβάστε.
http://www.aitolia.gr/?p=55601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών