Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Ο κατήφορος του ΤΕΜΠΜΕ

Το γράφημα προέρχεται κατευθείαν από τα στατιστικά στοιχεία του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων – ΤΕΜΠΜΕ (www.tempme.gr) και είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει την εξέλιξη των εγγυημένων δανείων που χορηγεί το ταμείο σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις (β’ φάση ενίσχυσης ρευστότητας).  Από μερικές χιλιάδες ανά μήνα μόλις ένα χρόνο πριν, έχουμε φτάσει σήμερα τις 40-50 ανά μήνα.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την κατηφόρα που έχει πάρει το ταμείο εγγυοδοσίας, ίσως ο τελευταίος πνεύμονας που έχει απομείνει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Θυμίζουμε ότι το ταμείο ήταν «νεκρό» επί ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2004, ώσπου και ...
ενεργοποιήθηκε επί υπουργίας Δημήτρη Σιούφα στο υπουργείο Ανάπτυξης. Η συνεισφορά αυτή στην ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της χώρας αναγνωρίστηκε από όλους.
Τι συνέβη λοιπόν και φτάσαμε στα σημερινά χάλια; ΠΑΣΟΚ συνέβη. Μετά τις εκλογές η νέα  κυβέρνηση άλλαξε τις διοικήσεις όλων των οργανισμών, επομένως και του ΤΕΜΠΜΕ, οι οποίοι και συνέχισαν την … καλή δουλειά.
Λογικά αν κάποιος στο Μαξίμου παρακολουθούσε την αποτελεσματικότητα των οργανισμών και των ΔΕΚΟ έπρεπε προ πολλού να τους έχει σχολάσει. Αλλά εδώ βλέπετε είναι πλανήτης ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τέτοιου είδους γεονότα
http://www.antinews.gr/?p=69417

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών