Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2010

Φιέστα αλλοίωσης του εκλογικού μηνύματος ετοιμάζουν στην κυβέρνηση

Πανικόβλητοι από τα μηνύματα που παίρνουν στην κυβέρνηση ετοιμάζουν αύριο με την συνεργία δημοσκοπικών εταιρειών …. διακαναλικές φιέστες αλλοίωσης του εκλογικού μηνύματος και απογοήτευσης του κόσμου.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός από τις δημοσκοπήσεις του για το ΠΑΣΟΚ και τη Ντόρα κ. Φαναράς θα παρουσιάσει αύριο στα δελτία των 8 δημοσκόπηση για την …πρόθεση ψήφου !!!.
Την ώρα δηλαδή που...
οι προθέσεις του εκλογικού σώματος θα έχουν ήδη κατατεθεί στην κάλπη ο κ. Φαναράς θα μας λέει την πρόθεση ψήφου που βρήκε …χθες. Και φυσικά θα βγάζει το ΠΑΣΟΚ 15% μπροστά για να μην αναγκαστεί και κάνει εκλογές ο κ. Παπανδρέου και να πάει ο κόσμος να κοιμηθεί απογοητευμένος στα σπίτια του.
Τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ διευκολύνει και η απόφαση να μην έχουν exit polls. Σιγά μην είναι τα λεφτά ο λόγος. Η απαγόρευση των exit polls έγινε για να έχει χρόνο το ΠΑΣΟΚ να παρουσιάσει το αποτέλεσμα όπως θέλει, αφού ελέγχει το κρατικό μηχανισμό και θα μαθαίνει πρώτο τα αποτελέσματα.
Το στήσιμο της παρουσίασης του  εκλογικού αποτελέσματος διευκολύνει και η πρωτάκουστη απόφαση να περνάνε τα αποτελέσματα πρώτα από τις νομαρχίες. Δηλαδή ο κ. Σγουρός θα έχει την δυνατότητα να δημοσιεύει πρώτα τα καλά γι αυτόν αποτελέσματα και τα κακά μετά τα μεσάνυχτα όταν ο κόσμος θα κοιμάται.
Να περιμένετε λοιπόν, αν δεν ξεσηκωθούν σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να βγει ο κ. Παπανδρέου στο Ζάππειο και να πανηγυρίζει ότι είναι ο νικητής.
Ο Γιώργος σε φάση … αναχωρητισμού
Στο μεταξύ επιμένουν οι πληροφορίες ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο κ. Παπανδρέου θα προχωρήσει σε πρόωρες γενικές εκλογές. «Ο ίδιος βρίσκεται σε φάση …αναχωριτισμού» λένε καλά πληροφορημένες πηγές, απογοητευμένος από την συνεχή επιδείνωση της κατάστασης. Συναντά όμως ισχυρές αντιδράσεις από τους άλλους («που πας και μας αφήνεις»).
Συνεπώς η αντιπολίτευση πρέπει να είναι έτοιμη να αντιδράσει σε κάθε ενδεχόμενο. Κι εμείς πρέπει να τα περιμένουμε όλα αύριο το βράδυ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών