Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2010

Ψήφος ελπίδας

H σημερινή κρίσιμη ψήφος στις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές αποκτά ευρύτερη πολιτική σημασία, πέραν του αυτοδιοικητικού χαρακτήρα των εκλογών, αφού, εφόσον επιβεβαιωθεί και στην κάλπη η μεγάλη αντιμνημονιακή πλειοψηφία που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία, θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για το αύριο.

Το μήνυμα ελπίδας για αλλαγή πολιτικής και έξοδο από την κρίση, το οποίο απευθύνει μέσω του «ΤτΚ» ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, συγκρούεται σήμερα με την παραπλανητική τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, το κλίμα φόβου και τα εκβιαστικά διλήμματα που θέτει ο πρωθυπουργός, καθώς και με τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλει μετά τις εκλογές.

Είναι γνωστό ότι...
πριν από τις τελευταίες εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ παραπλάνησε τους ψηφοφόρους και υφάρπαξε την ψήφο τους με ψευδείς ισχυρισμούς και ελκυστικές υποσχέσεις, τις οποίες λησμόνησε αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας. Και, σαν να μην έφθανε αυτό, αφού διέσυρε τη χώρα στο εξωτερικό, προχώρησε στην επιβολή των πρωτοφανών, σκληρών μέτρων.

Τώρα, η κυβέρνηση επιχειρεί να εκβιάσει το εκλογικό σώμα απειλώντας με… εκλογές. Και, για να διευκολύνουν τους επόμενους χειρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου, Μαξίμου και Ιπποκράτους στήνουν ήδη τον προπαγανδιστικό μηχανισμό, που θα ερμηνεύσει με τέτοιο τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα, ώστε να περάσει το μήνυμα ότι οι εκλογείς εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση στην εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου.

Αυτή τη φορά, όμως, οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά την παραπλανητική τακτική του ΠΑΣΟΚ και είναι έτοιμοι να δώσουν με την ψήφο τους τη δική τους έμπρακτη απάντηση στην κυβέρνηση του μνημονίου, του ΔΝΤ και των ακραίων αντικοινωνικών μέτρων που έχουν πλήξει βάναυσα την τσέπη και την καθημερινότητά τους.

Η ελπίδα για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας, τον τερματισμό των δυσμενών για τα νοικοκυριά συνεπειών του μνημονίου και την έξοδο της χώρας από τη βαθιά ύφεση περνά υποχρεωτικά μέσα από την ψήφο των πολιτών στις σημερινές δημοτικές, περιφερειακές εκλογές.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών