Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

Οι εκτιμήσεις της Ρηγίλλης για τις αυριανές εκλογές

Συλλέγοντας και τα τελευταία στοιχεία το επιτελείο της Ρηγίλλης αρχίζει και έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα δείξει η κάλπη των εκλογών.

Στους 3 μεγάλους δήμους, Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Πειραιά στοχεύουν στο απόλυτο, μιας και οι υποψήφιοί τους προηγούνται σε όλες τις μετρήσεις, με εξαίρεση τον Πειραιά, όπου ο Μιχαλολιάκος είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Μίχα.

Στις περιφέρειες τώρα, θεωρούν χαμένες το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ αν και τα πρώτα στοιχεία των κρυφών δημοσκοπήσεων προιωνίζουν μεγάλο ντέρμπι, εντούτις στη Ρηγίλλης θεωρούν χαμένη υπόθεση και την Στερεά Ελλάδα.
Αντίθετα Ήπειρος, Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Μακεδονία είναι περιφέρειες που βάφονται σίγουρα 'γαλάζιες'.
Στη Θεσσαλία... υπάρχει έντονη ανησυχία από ενδείξεις που έχουν από την επανασυσπείρωση ψηφοφόρων του Πα.Σο.Κ. αλλά και το μπαράζ δημόσιων παρεμβάσεων Παπατόλια.
Παρόλα αυτά η Θεσσαλία θεωρούν ότι θα βαφτεί 'γαλάζια'.
Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο.Οι αισιόδοξοι μιλούν για καθαρή νίκη του Παυλίδη(ΝΔ) και οι ρεαλιστές για ντέρμπι που μπορεί να κριθεί σε 1000 ψήφους.
Στο Βόρειο Αιγαίο μετά την εμφάνιση του αρχηγού Αντώνη Σαμαρά στη Χίο οι προσδοκίες μεγάλωσαν και ήδη η περιφέρεια θεωρείται 'γαλάζια'.
Σε Πελοπόννησο και Αττική αναμένεται όμως να κρθούν οι εντυπώσεις για τη Ρηγίλλης.
Στην Αττική έγινε μια τιτάνια προσπάθεια από όλους και περιμένουν αύριο να φανεί στην κάλπη, χωρίς όμως να ονειροβατούν.
Στην Πελοπόννησο από την άλλη, το προσφιλές "Λες να μας καταστρέψει η Αρκαδία και η Αργολίδα;" που ακούγεται από τα στελέχη του επιτελείου της ΝΔ, όλο και μειώνεται η έντασή του, μιας και οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα Δράκου σε 4 από τις 5 περιοχές.
Σε δύο από αυτές μάλιστα οι διαφορές αγγίζουν το 20% με αποτέλεσμα να αντισταθμίζουν τις όποιες απώλειες στην Αρκαδία και την Αργολίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών