Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

Κανόνισε τα 'κουκιά' ο Ξυνίδης με τον ψευδομουφτή;

Μεσημεράκι Σαββάτου, περίπου 16 ώρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κι ενώ είναι γνωστό το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την εκλογή στο περιφερειακό τουλάχιστον 5 μουσουλμάνων (στην περίπτωση που εκλεγεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ), ο κύριος Ξυνίδης (από τους "κολλητούς" του Γιώργου Παπανδρέου) πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ και σημερινός υφυπουργός, αποφάσισε να συναντηθεί σε παράκεντρο ξενοδοχείο της Ξάνθης, με τον γνωστό για τις εθνικιστικές τουρκικές θέσεις του, ψευτομουφτή Ξάνθης (δηλαδή μη αναγνωριζόμενο από την επίσημη Ελληνική Πολιτεία ούτε ως πρόσωπο, ούτε ως φορέα, ούτε ως θεσμό) κ. Αμέτ Μετέ.
Η συνάντηση αυτή του κυρίου Ξυνίδη, είναι ένα βασικό δείγμα της...
τάσης του κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ για το μέλλον. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κύριος Ξυνίδης συναντιέται και συνεννοείται για το μέλλει γενέσθαι της Θράκης, με έναν άνθρωπο που δρα επίσημα για τα τουρκικά συμφέροντα, που προπαγανδίζει συνεχώς υπέρ του τουρκισμού της Θράκης και που δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στην Ελλάδα παντοιοτρόπως, προκειμένου να δυσκολέψει την εθνική μας εσωτερική και εξωτερική πολιτική.
Ο Αμέτ Μετέ, ορισμένος και ως "πρωθυπουργός του βουνού", πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης, μία παράνομη οργάνωση που δρα σαν όργανο προπαγάνδας με σαφείς επιθετικές θέσεις προς την Ελλάδα, σήμερα "κανονίζει τα κουκιά" με τον κύριο Ξυνίδη...!
Μήπως ο Σωκράτης (Ξυνίδης) θα έπρεπε να φιλοσοφήσει περισσότερο την στάση του και τις ενέργειές του, προτού προχωρήσει σε κινήσεις αυτού του είδους; Μήπως ο κύριος Ξυνίδης θα μπορούσε να μας ενημερώσει μετά το τέλος της συνάντησής του με τον παράνομο "πρωθυπουργό" και "ψευτομουφτή", για το τι συμφώνησαν και τι αποφάσισε η κυβέρνηση Παπανδρέου να παραχωρήσει (επιπλέον) στον τούρκο πρόξενο και, φυσικά, στην Άγκυρα;
http://kostasxan.blogspot.com/2010/11/blog-post_225.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών