Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Τι θα έλεγα στον Σαμαρά εν όψει της συνάντησής του με την Τρόϊκα;

Να του πω για την γερμανική Siemens και πως αυτή φταίει κατά 50%, τουλάχιστον, για την φαυλότητά μας;   Να του πω για την ανοχή του υπερδανεισμού από Ευρωπαϊκές τράπεζες που είναι κατά 50% υπεύθυνες για την χρεοκοπία μας;  Να του πω ότι ο υπερδανεισμός μας ήταν προμελετημένος, επανάληψη προηγούμενων εμπειριών από τους πιστωτές μας για να μας πάρουν την χώρα μας τσάμπα;  Να του πω για την HDW και την Fraport;  Nα του πω για την Lufthansa και τους συνδικαλιστές της ΟΑ;  Για την  DT και την
…μετοχοποίηση του ΟΤΕ;  Ή να σκαλίσω άνομες σκοτεινές συμφωνίες μεταξύ Γερμανικών και Ελληνικών τραπεζών;   Μα θα τα ξέρει όλα αυτά, άσε που θα τον κατηγορήσουν ότι είναι συνομωσιολόγος…  Θα του πω μία σκέτη ιστορία με πιπεριές:
Πραγματικές πιπεριές.  Παράγονται στην Ελλάδα και εισάγονται από την Ολλανδία. Ο Σημίτης, Πρόεδρε, έκανε έναν νόμο για τους Νέους Αγρότες. Αν ήσουν νέος και αγρότης και είχες 50 στρέμματα και δεν ξέρω τι άλλο, σου επιδοτούσε η «Ευρώπη» τρακτέρ και άλλα πράγματα, για να γίνεις «Νέος Αγρότης»
Αυτό, μετά 10 χρόνια είχε σαν αποτέλεσμα να διαλυθεί η αγροτική μας παραγωγή, γιατί έφυγε από τις παραδοσιακές οικογένειες και συγκεντρώθηκε σε χέρια λίγων. Λίγοι και όλο λιγότεροι και όλο μεγαλύτεροι. Και οι υπόλοιποι μικροί; Tα παράτησαν  αφού δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν με τους επιδοτούμενους, και έγιναν Δημοτικοί υπάλληλοι, παρατρεχάμενοι και ποιος ξέρει τι άλλο.
Και οι μεγάλοι Νέοι Αγρότες; Ανακάλυψαν ότι δεν είχαν τρόπο να διαθέσουν την μεγαλύτερη παραγωγή τους, αφού τα κανάλια διανομής που ήξεραν δεν ήταν για αυτούς, και τα σουπερμάρκετ ήταν …πολυεθνικά, και δεν είχαν πρόσβαση σε αυτά. Εμφανίστηκαν όμως οργανωμένοι μεσάζοντες, με διασυνδέσεις στην …Ολλανδία και άλλες «Ευρωπαϊκές» χώρες, και με μεταφορικές εταιρίες και φορτηγά, και αγόραζαν την παραγωγή τους, την πήγαιναν στην Ολλανδία, της έκαναν βάφτισμα …Ολλανδικό, και με νέα χαρτιά την έφερναν στην Ελλάδα και την μεταπουλούσαν.
Το αποτέλεσμα, κ. Σαμαράς, είναι ότι οι όμορφες κίτρινες, κόκκινες και πορτοκαλιές πιπεριές που παίρνεις στο Βελγικό ή Γαλλικό σουπερμάρκετ στην Αττική ή την Εθνική οδό, κάνουν €2 ή €3 το κιλό, εισαγωγή από Ολλανδία, αντί να κάνουν €0.40 ή €0,60 αν ερχόταν απ’ ευθείας από την Δράμα.  Δεν έμαθα αν ο παραγωγός είναι στο κόλπο, ή αν νομίζει ότι κάνει …εξαγωγές στην Ενωμένη Ευρώπη.
Δεν την θέλω αυτήν την Ευρώπη, και αυτή είναι – δεν είναι «άλλη».   Έχει εκμαυλίσει τους πολιτικούς μου, έχει φτιάξει 3-4 κρατικοδίαιτους τσιφλικάδες, με πρήζει με ελεγχόμενα ΜΜΕ, έχει καταστρέψει αμπέλια και τρεχαντήρια, και έχει αφελληνίσει και καταπατήσει την πατρίδα μου.  Φταίω εγώ; Μα φυσικά, αλλά το καταλαβαίνω εκ των υστέρων, ενώ οι Ευρωπαίοι το ήξεραν και το μεθόδευσαν.
Για αυτό, πες τους ότι θέλω να τα βροντήξω, και θα ελέγχω εγώ πότε θα ξεπληρώσω τι, και αν τολμάνε να στείλουν κανονιοφόρους στο Φάληρο, μολών λαβέ, τουλάχιστον δεν θα κοροϊδευόμαστε.
Archaeopteryx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών