Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.

Η κίνησης ,της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , να πάει στις εκλογές , με σημαία το<<ANTIMHNMONIO>> , μπορεί να είχε απήχηση στο εκλογικό σώμα  όμως από μόνο του  δεν φτάνει! Έχει πολλά να κάνει  ακόμα.  Διότι ο λαός μας έχει κουρασθεί από την προηγούμενη διακυβέρνηση της ,την πολιτική του ΠΑΣΟΚ ,των εξαπτέρυγων και ψάχνει διέξοδο. Διέξοδο που δεν μπορεί να το προσφέρει ούτε και η κορούλα . Διότι η τοποθέτηση της δείχνει πίστη στο μνημόνιο! Άρα η ευθύνη της να δώσει ελπίδα της  στο λαό μας είναι  μεγάλη! Επειδή δε ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος θα εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για τον δύσκολο αυτό δρόμο!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να κάνει:

  • Να γίνεται πολυσυλλεκτικός  χώρος! Πλησιάστε τον λαό!

·         Στήριξη στις εφημερίδες του χώρου. Όταν ο....
απέναντι χώρος έχει πληθώρα εντύπων δεν μπορεί να μην κάνει κάτι .΄Όπως  π.χ, για την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ!

·         Η επικοινωνιακή πολιτικής της είναι αστεία! Δεν έχει σχέση με τον λαό και η παρουσία  του εκπροσώπου της δεν πείθει! Θέλει νέα πολιτική και νέο πρόσωπο άφθαρτο!
·         Υπάρχουν και μικρά κανάλια , bluesky,contra και άλλα , τα οποία τα βλέπει ο κόσμος και μέσω   διαδυκτίου ! Να μην τα υποτιμάτε εσείς χάνεται!. Υπάρχουν ,δημοσιογράφοι  , εκεί που κάτι έχουν να σας   πουν! Πλησιάστε τους!

·         Η  ΔΑΚΕ υπάρχει ; Μήπως πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσετε το   τοπίο; Ο τρόπος που λειτουργεί είναι επιεικώς απαράδεκτη!  Ξεκαθαρίστε το τοπίο άμεσα!

·         Να μαζέψει τους βουλευτές της και να ξεκαθαρίσει μαζί τους που ανήκουν; Για ποιο μάχονται; Η εποχή έχω τους ψηφοφόρους μου πίσω πέρασε!  Δεν τους εμπιστεύεται κάνεις!  Απλά η μπογιά τους είναι ξεπερασμένη λόγω έργων και πράξεων!  Και όποιος αποχώρηση να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα του και να διεκδικήσει τη επανεκλογή του μέσω εκλογών!


·         Παιδεία ο μεγάλος ασθενής! Τι παιδία  θέλουμε; Του διαδυκτίου ή την αληθινή;   Τι μαθαίνουμε στα  μικρά παιδιά; Τι μαθαίνουν οι ΤΟΥΡΚΟΙ και οι  ΑΛΒΑΝΟΙ στα μικρά παιδιά; Ξεκαθαρίστε το πανεπιστήμιο από τα απόβλητα; Ξέρετε ότι στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ τρέχουν να βρουν θέση οι φοιτητές  να κάτσουν να παρακολουθήσουν το μάθημα; Και ότι φεύγουν 5 λεπτά πριν  τελειώσει το μάθημα να  πάνε στο άλλο για να βρουν θέση; Το ξέρετε αυτό; Αυτή είναι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση; Η ΔΑΠ ΔΝΦΚ  γιατί είναι; Να ψαρεύει  ψηφοφόρους; Φτιάχτε την παιδεία . Το πολιτικό κόστος τελείωσε! Μεγάλο θέμα!

·         Τι είναι  ο τομέαρχες ; Έκτός ελάχιστων , οι άλλοι ανύπαρκτοι! Ένα παράδειγμα.   Ο τομέας αθλητισμού! Βάλτους να δουλέψουν αλλιώς να καταργηθούν!


·         Ο λαός υποφέρει αλλά την οικονομική πολιτική δεν την καταλαβαίνει ! Πρέπει να την απλοποίηση και να την κάνει πενηνταράκια όπως λέει ο λαός μας! Ξεκάθαρες θέσεις παντού χωρίς μισόλογα!

·         Λαθρομετανάστες! Τι θέσεις  είναι αυτές! Να ενσωματωθούν πού; Στην χώρα μας άμα πας με μικρή κοπέλα σε βάζουν ,σωστά , φυλακή, ενώ ο μουσουλμάνος την παντρεύεται! Να ενσωματωθεί αυτός που και με ποιόν; Σκεφτείτε  πλέον με το  συμφέρον   χώρας και μόνο!


·         Τέμενος γιατί; Τζαμιά ,άλλα έξω από τις πόλεις και με μέτρο! Αν υπάρχουν , ορθόδοξες εκκλησίες στην ΤΕΧΕΡΑΝΗ ,  μπορούν να κάνουν περιφορά επιταφίου στο κέντρο της πόλης; Εδώ τι είμαστε; Πάρτε θέση ανοικτή  και ξεκάθαρη!

·         Πυκνώστε τις επαφές σας με,  ΡΩΣΣΙΑ , ΚΙΝΑ και μην τρέχετε πίσω από τα φουστάνια  της ΑΜΕΡΙΚΗΣ και της Ε.Ε. Είστε με την παγκοσμιοποίηση ή όχι; Πείτε το στον ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΆΟ να ξέρει;

·         Ξεκάθαρες θέσεις για το ξεπούλημα του ΑΙΓΑΙΟΥ. Για  την ΘΡΑΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ  (αυτονομία δειλά που ακούγεται)!

·        Τι γίνεται με το ΚΥΠΡΙΑΚΟ; Ενημερώστε μας τι παίζεται ξάστερα! Κάτι χρωστάμε στην ΚΥΠΡΟ.

·        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τι προσφέρει; Μήπως κάτι πρέπει να γίνει!


·        Την νεομετάναστευση   την ξέρετε; Σας απασχολεί;  Έχετε σχέδιο επαναπατρισμού    όλων  αυτών των  παιδιών  που σπουδάζουν έξω και αγωνιούν; Σας ενδιαφέρουν;

·        Πάρε πρόεδρε ,  ένα φίλο, όχι αυλοκόλακα , να μπεις ,στο μετρό λεωφορείο ,  ΗΣΑΠ ,να δεις τι λέει  ο λαός;  Πήγαινε , στην πλατειά θεάτρου, στον Αγ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! Θα τα χάσεις; Από κει θα βγάλεις τη πολιτική του αύριο! Μπορείς;

·        Τι  γνώμη έχετε για την σύμβαση  COOPER;


Πολλά μπορούν να γραφτούν! Ένα είναι γεγονός. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση εκ βάθρων  το κόμμα δεν έχει μέλλον! Και τα λέω εγώ ,που δεν ανήκω στα τζάκια ,στους μηχανισμούς κ.λ.π.!
Η υπομονή εξαντλείται ,όσο  θα βαθαίνει  η  κρίση ,τόσο ο κόσμος θα ψάχνει το κάτι άλλο  το νέο και όχι από άλλο από αποστασίες!  Υπάρχει μνήμη ακόμη!

Υ.Γ. Οι απόψεις είναι προσωπικές! Σ ε άλλους θα άρεσει σε άλλους όχι! Η κριτική ευπρόσδεκτη! 
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών