Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2010

Μετά το τρέιλερ, ακολουθεί η … κανονική ταινία!

Το ένα μετά το άλλο καταρρέουν τα αίολα επιχειρήματα της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Στο πολυνομοσχέδιο «σκούπα» που  ψηφίζεται σήμερα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (με τα …. 11 λεπτά λόγου που δίνει στην αξιωματική Αντιπολίτευση !!) και με το οποίο η κυβέρνηση θέτει τις βάσεις για μια Ελλάδα του … μεσοπολέμου, της φτώχειας , της ανέχειας και των περιορισμένων εργατικών δικαιωμάτων, κρύβεται επιμελώς το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ !
Αυτό το οποίο αυξάνει τα όρια των ποσών, για δημόσιες συμβάσεις της Κεντρικής Διοίκησης, στις 60.000 ευρώ με απ’ ευθείας ανάθεση και στις 100.000 ευρώ με πρόχειρο διαγωνισμό.
Αναρωτιέται κανείς τι... επέβαλε στην κυβέρνηση αυτή την αύξηση στα όρια των ποσών; Οι δικαιολογίες και τα επιχειρήματα που επικαλείται η κυβέρνηση με την αιτιολογική έκθεση είναι τόσο επιφανειακά  , που ο αντικειμενικός παρατηρητής θα αναφωνήσει ότι … «δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα»!
Σε κάθε νομοσχέδιο με την διαδικασία του κατεπείγοντος που φέρνει  η κυβέρνηση περνά υπογείως και όσα υπό κανονικές συνθήκες κοινοβουλευτικού ελέγχου όχι μόνο δεν θα ψηφίζονταν , αλλά θα είχαν προκαλέσει και τη μήνη ακόμα και αυτών των βουλευτών της.
Θυμάστε την ψήφιση του «δικαιώματος» του υπουργού Οικονομικών να υπογράφει Μνημόνια Συνεργασίας, Συμφωνίες ή Συμβάσεις Δανεισμού με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χωρίς η Βουλή να έχει πραγματικό λόγο , που ψηφίστηκε υπό παρόμοιες συνθήκες κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος;
Κάτι για το οποίο τώρα πλέον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται , αλλά στην ουσία εάν όλες αυτές οι αντιδράσεις δεν εδράζονται στο επικοινωνιακό επίπεδο της εξαπάτησης των πολιτών, θα πρέπει να ανατρέξουν στην θυμοσοφία του λαού μας: «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα»!
Υπό παρόμοιες συνθήκες κοινοβουλευτικής «ανωμαλίας» δεν  ψηφίστηκε και το δικαίωμα του Πρωθυπουργού να υπογράφει  ατομικές (ad hoc) συγκροτήσεις διαφόρων επιτροπών , να αποφασίζει για το ποσό της αμοιβής τους και να τους δίνεται και η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε … απόρρητα στοιχεία;
Πάνε όλα, πέταξαν μέσα σε λίγους μήνες. Οι διαπρύσιοι κήρυκες της διαφάνειας ανέδειξαν εντός ολίγων μηνών το σκοτεινό  και αλαζονικό πρόσωπο τους.
Οι λέξεις για το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του απώλεσαν το νόημά τους. Έχασαν την αξία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών