Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2010

Τα έρμαια της παγκοσμιοποίησης και των Μασόνων! Μετά τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, σε Εβραϊκή συναγωγή, ακολούθησε και ο Πατριάρχης Σερβίας!


Στις 8-12-2010, ημέρα Τετάρτη ο Πατριάρχης Ειρηναίος επισκέφτηκε την εβραϊκή συναγωγή Sukat salom στο Βελιγράδι με αφορμή της εβραϊκης εορτής Hanuka – πρόκειται για εβραϊκη εορτή ελευθερίας και φωτός. Δείτε εδώ.

Κατά την τελετή ο Πατριάρχης Ειρηναίος έλαβε ενεργό μέρος ανάβοντας τελετουργικά μια από τα οχτώ κεριά (βλέπε τον Πατριάρχη στο φώτο μαζί με τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel). Το άναμα των κεριών είναι η κεντρική πράξη του... τελετουργικού, που κρατάει 8 ημέρες. Τα κεριά άναψαν επίσης και οι εξής συμετάσχοντες στην εβραϊκή τελετή: επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς, Πρόεδρος της Σερβίας Boris Tadic (φώτο), Μουφτής της Σερβίας Χατζή Μωαμέθ Εφέντης Jusufspahic, Αποστολικός Νούντσιος Orlando Antonini, Υπουργός Θρησκευμάτων της Σερβίας (στην Κυβέρνηση του Boris Tadic) Bogoljub Sijakovic (καθηγητής στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου), Πρόεδρος της εβραϊκής νεολαίας της Σερβίας Daniel Bogunovic και τιμητικός Πρόεδρος της εβραϊκής κοινώτητας Σερβίας Aca Singer.

Το video από τη (Δείτε τα Βίντεο) ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών