Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Κάτι έχετε ξεχάσει

IΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ για την κυβέρνηση; Γιατί καταπώς φαίνεται τα πάντα περιστρέφονται πέριξ του δημόσιου τομέα και στην κυριολεξία δεν υπάρχει κανείς που να ασχολείται με τις απίστευτες αυθαιρεσίες που συμβαίνουν στην άλλη, τη μεγάλη αγορά. Και ρωτάμε ευθαρσώς: Προτίθεται κανείς από την κυβέρνηση Παπανδρέου να βάλει φρένο στα ανεπίτρεπτα, στα απάνθρωπα που γίνονται καθημερινά; Αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι ότι...
έτσι μπάχαλο που έχουν γίνει τα πράγματα, κάθε μέρα που περνάει μας γυρίζει εργασιακά και μία δεκαετία πίσω; Με τις απολύσεις που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας; Η κυβέρνηση στέλνει με τα «παπαγαλάκια» της δεξιά και αριστερά μηνύματα για να δει αντιδράσεις. Μόνον όμως για το δημόσιο τομέα, διότι εκεί έχει την πελατεία. Τόσοι ΘΑ απολυθούν από τους δημόσιους οργανισμούς, άλλοι τόσοι από τις ΔΕΚΟ, από τις οποίες κάποιες θα αναδιαρθρωθούν πλήρως κι άλλα τοιαύτα απίθανα, ενώ στον άλλο κόσμο, τον μη κρατικοδίαιτο, γίνεται πραγματική σφαγή με πολλά θύματα.


ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν; Πότε θα δώσει ένα τέλος σε όλους εκείνους που πατάνε πάνω στην οικονομική κρίση, δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και κατασπαράζουν ανηλεώς κόσμο και κοσμάκη; Πότε αλήθεια η κυβέρνηση θα πάψει να νίπτει τας χείρας της και θα αντιληφθεί ότι εκεί, στον έξω κόσμο, τον μέγα, καταστρατηγούνται τα πάντα. Κάθε έννοια δικαίου, και ο κόσμος αγωνιά γιατί νιώθει απροστάτευτος. Πότε η κυβέρνηση θα αντιληφθεί ότι ακολουθεί λάθος μίγμα, ότι θα πρέπει πραγματικά να δεχθεί την πραγματική συναίνεση, με άλλα λόγια να ακούσει άλλους σοφότερους και να εκπονήσει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο; Κι όλα αυτά πριν να είναι αργά για τον ελληνικό λαό και τη χώρα.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών