Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2010

Εφιάλτης Διαρκείας

Γνωρίζαμε ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Σήμερα μαθαίνουμε τη σύγχρονη εκδοχή... Οτι ακόμη κι αυτός ο δρόμος που καταλήγει στην άβυσσο είναι διανθισμένος... με αγκάθια. Η ελληνική κοινωνία, με τις χθεσινές αποφάσεις της κυβέρνησης του ψεύδους, οδηγείται αιώνες πίσω, σε εργασιακό Μεσαίωνα. Στο ρόλο της Ιεράς Εξέτασης ο πρωθυπουργός και οι «φίλοι» του της τρόικας.

Η κυβέρνηση με κάθε τρόπο προσπαθεί να....
πείσει την κοινή γνώμη ότι ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα στον ιδιωτικό τομέα. Οτι δεν μειώνονται οι μισθοί, όπως για μια ακόμη φορά επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Παρά ταύτα, είναι φανερό ότι το πακέτο επώδυνων αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις θα είναι σαρωτικό. Κατά τα φαινόμενα, προβλέπονται νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό, στα κλειστά επαγγέλματα, στη λειτουργία των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων.
Κοντολογίς, πόσα μνημόνια ακόμη προτίθενται να υπογράψουν εντός του 2011; Πώς φαντάζονται στην κυβέρνηση τη ζωή των μισθωτών και των συνταξιούχων τα επόμενα χρόνια; Με ποιο τρόπο θα ανέβει και πάλι το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων; Τι άλλο θα πει η κυβέρνηση στα ψεύδη περί συναίνεσης όταν τον πολυνόμο που θα διέπει τη ζωή μας από εδώ και στο εξής θα τον περάσει χωρίς ουσιαστική συζήτηση; Πού ζητάει τη συμφωνία με την αντιπολίτευση; Μόνο στα ευρωπαϊκά ζητήματα, για τα οποία επισήμως γίνεται η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς την Τρίτη
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών