Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 19, 2011

Ο μαρασμός των ασφαλιστικών ταμείων

Eίναι δεδομένο ότι πολλοί τομείς στο δημόσιο βίο της χώρας νοσούν. Από τους μεγάλους ασθενείς το ασφαλιστικό μας σύστημα και κατ’ επέκτασιν τα κύρια και επικουρικά ταμεία. Οταν λοιπόν γίνεται αντιληπτό ότι μόνον για το 2010 το ΙΚΑ απώλεσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ λόγω της πτώσης της τιμής των ελληνικών ομολόγων και των μετοχών, τότε απλά τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Κι ας προσπαθεί με τα λεγόμενά της να μας πείσει περί του αντιθέτου η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Οσο δεν βγαίνουμε από την ύφεση που...
τείνει να παγιωθεί ως δεδομένο στη σύγχρονη κοινωνία μας τόσο θα αυξάνουν τα προβλήματα. Το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει την Ελλάδα η κυβέρνηση θα έχει ως κυριότερο θύμα το ασφαλιστικό. Η ύφεση σημαίνει ανεργία. Η ανεργία ισοδυναμεί με λιγότερες εισφορές στα ταμεία. Και το πρόβλημα επιτείνεται μέρα με την ημέρα. Το έμφραγμα είναι επί θύραις.
Τα ασφαλιστικό χτυπιέται από την κατάρρευση των ομολόγων. Είναι γνωστόν ότι τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία επένδυαν σε ελληνικά ομόλογα τα αποθεματικά τους. Με την πτώση των τιμών, απλά μαθηματικά, χάνονται και χρήματα από τα Ταμεία.
Η κυβέρνηση εμμένει στην οικονομική της πολιτική. Η Νέα Δημοκρατία έχει επιχειρήσει πολλές φορές να εκφράσει την άλλη άποψη, να παρουσιάσει το άλλο μίγμα, ώστε να αποφύγει η χώρα την κατάρρευση, προτάσσοντας την ανάπτυξη. Ομως στου κουφού την πόρτα... Η κυβέρνηση ακολουθεί το μονόδρομο που οδηγεί δυστυχώς στο μαρασμό. Τα γεγονότα και οι αριθμοί μιλούν από μόνα τους
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών