Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 19, 2011

Οι Ανθέλληνες της "Αυγής" σε ακόμα ένα άρθρο έκτρωμα: " Μια ωδή στον ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ Φαλμεράυερ "

ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ο ανθέλληνας Φαλμεράυερ σύμφωνα με την αριστερή και αντιρατσιστική εφημερίδα «ΑΥΓΗ»

Το γνωστό κείμενο του Φαλμεράυερ, ένα κείμενο που γράφηκε, το 1835, ως μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η υπό κατάρρευση Οθωμανική Αυτοκρατορία, επανέρχεται σήμερα, 176 χρόνια μετά, και πάλι για να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα. Επανέρχεται, από που αλλού, από την αριστερή εφημερίδα “Αυγή” σε ένα κείμενο του μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ, Νάσου Θεοδωρίδη, με τίτλο “Μια ωδή προς τον αδικημένο Φαλμεράυερ”. Υπενθυμίζουμε ότι...
το εν λόγω κείμενο του Φαλμεράυερ έχει απορριφθεί από όλη την επιστημονική κοινότητα και το επικαλούνται μόνο οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί και… ο Συνασπισμός. Μιλάμε για ένα κείμενο που οι θέσεις του απορρίφθηκαν ως υποκειμενικές και αντιεπιστημονικές από την Βαυαρική Ακαδημία Επιστημών, ασχέτως που μέσα στην βιασύνη του το στέλεχος του ΣΥΝ γράφει ότι το παρουσίασε η εν λόγω ακαδημία.
Το μόνο θετικό που βγήκε από την όλη ιστορία, τότε το 1835, είναι ότι το εν λόγω κείμενο πυροδότησε τις γενετικές μελέτες που απέδειξαν την γενετική σύνδεση αρχαίων και σύγχρονων Ελλήνων. Επιστρέφει λοιπόν ο αντι-επιστήμονας Φαλμεράυερ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Άγκυρας, του αντιρατσισμού και του Συνασπισμού. Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε το επόμενο κείμενο του Νάσου Θεοδωρίδη που προφανώς θα έχει τίτλο: “Μια ωδή στον αδικημένο Εφιάλτη”.

Το κείμενο της Αυγής: “Μια ωδή προς τον αδικημένο Φαλμεράυερ”:

“Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/01/2011, Του Νάσου Θεοδωρίδη *
Δεν είναι τυχαίο ότι το πολύκροτο έργο του διάσημου Γερμανού ιστορικού Ιάκωβου Φίλιππου Φαλμεράυερ (Jakob Philip Fallmerayer, 1790-1861) “Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων” που τυπώθηκε στην Γερμανία το 1835 και προ ετών κυκλοφόρησε δειλά στην Ελλάδα, δεν είχε εμφανιστεί επί 150 χρόνια στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων. Aιτία η ενοχλητική για το κατεστημένο αλλά πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά άποψη του Φαλμεράυερ πως οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους. Ωστόσο το σημαντικό αυτό έργο, που οι Έλληνες εθνικιστές το αποκήρυξαν με βαρύτατες ύβρεις, έγινε ιδιαίτερα γνωστό στο εξωτερικό όταν παρουσιάσθηκε στη Βαυαρική Ακαδημία Επιστημών.
Ο Φαλμεράυερ κατέδειξε πως το πάλαι ποτέ ένδοξο αρχαίο ελληνικό έθνος εκμηδενίσθηκε οριστικά το 589 μ.Χ. στα χρόνια του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μαυρικίου (582-602). Το τελειωτικό χτύπημα που εξολόθρευσε τον ελληνικό πληθυσμό ήλθε το 746 μ.Χ. με τη σαρωτική επιδημία της πανούκλας που θέρισε τους ελάχιστους εναπομείναντες Έλληνες. Το τελευταίο επιβεβαιώνεται από τον Βυζαντινό αυτοκράτορα Κων/νο Πορφυρογένητο (905-969 μ.Χ.) που εξιστορεί στα “Θεματικά”. Εξάλλου όλα τα τοπωνύμια της Πελοποννήσου ήσαν σλαβικά μέχρι και τον 19ο αιώνα. Το 1840, λίγα χρόνια μετά την ίδρυση του νεοελληνικού κρατιδίου, μεταλλάχθηκαν σε ελληνικά.
Τον 6ο αι. μ.Χ. πολυάριθμα σλαβικά φύλα κατέκλυσαν ειρηνικά το Βυζάντιο. Οι σλαβικοί εποικισμοί έφθασαν μέχρι τη νότια Πελοπόννησο. Σμολιάνοι, Ριγχίνοι, Σαγουδάτες, Βελεζίτες, Εζερίτες και Μιλιγγοί ήσαν μερικά από τα σλαβικά φύλα που εγκαταστάθηκαν μόνιμα στη Βυζαντινή τότε Ελλάδα. «Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μια τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε ώς την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μια νέα φυλή συγγενή προς τη μεγάλη φυλή των Σλάβων. Οι Σκύθες – Σλάβοι, οι Ιλλυριοί – Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί είναι ουσιαστικά εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Έλληνες» http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=592633

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ και της Παβίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ: ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους

Το DNA, η γενετική σύσταση των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά Καυκάσια φυλή! (Λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της Λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο του 0,5%! Τo DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι! Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση. Όλες αυτές οι ανθελληνικές θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών