Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

"Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι"

Διαβάστε Δελτίο τύπου που εξέδωσε το ανθελληνικό όργανο της παγκόσμιας προπαγάνδας "ΕΠΣΕ", για τη βράβευση της ηρωίδας Χαράς Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31 Δεκεμβρίου 2010

Η Ακαδημία Αθηνών βραβεύει τη μισαλλοδοξία στο πρόσωπο της Χαράς Νικοπούλου

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) καταγγέλλει τη βράβευση της μισαλλόδοξης δασκάλας Χαράς Νικοπούλου με το δεύτερο μεγαλύτερο βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Η Χαρά Νικοπούλου έχει γίνει το ίνδαλμα όλων των εθνικιστών και του ΛΑΟΣ, λόγω της αντίθεσής της στην επίσημη μειονοτική εκπαίδευση και της προσπάθειάς της να εξελληνίσει τους μαθητές της. Το ΕΠΣΕ προσυπογράφει το ακόλουθο σχόλιο στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» στο οποίο αναφέρεται πως η Ακαδημία Αθηνών θα έπρεπε αντίθετα να είχε βραβεύσει την Άννα Φραγκουδάκη και τηΘάλεια Δραγώνα που εδώ και πολλά χρόνια υλοποίησαν πρόγραμμα που βελτίωσε την εκπαίδευση της μειονότητας στη Θράκη με σεβασμό στις ταυτότητες των μελών της. Το ΕΠΣΕ θεωρεί κάθε μέλος της Ακαδημίας Αθηνών αλλά και κάθε πολιτικό κόμμα και κάθε πανεπιστημιακό που δεν θα καταγγείλει τη βράβευση αυτή συνυπεύθυνο για μιαν ενέργεια που απλώς υπενθυμίζει πως στην Ελλάδα κυριαρχεί η μισαλλοδοξία και όχι ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Είχε προηγηθεί προηγούμενη βράβευσή της από την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου(http://rodopinews.gr/?p=6245).

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η χαρά της Ακαδημίας

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=31/12/2010&id=237365

Με τη βράβευση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου «για την εθνοπρεπή της στάση» η Ακαδημία Αθηνών εκπέμπει το μήνυμα ότι η υπόθεση της μειονότητας είναι χαμένη.

Ο,τι κι αν είχε στο μυαλό της η κυρία Νικοπούλου, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τις εκπομπές του κ. Χαρδαβέλλα, το μοναδικό αποτέλεσμα της δράσης της ήταν να απομακρυνθούν τα παιδιά από το σχολείο του χωριού και να ζητήσει η ίδια τη μετάθεσή της από τη Θράκη.

Το δράμα για την περιοχή είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια το επίσημο ελληνικό κράτος εφαρμόζει ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο για την εκπαίδευση της μειονότητας με εξαιρετική επιτυχία. Αλλά η Ακαδημία Αθηνών δεν σκέφτηκε ποτέ να βραβεύσει την Άννα Φραγκουδάκη και τη Θάλεια Δραγώνα που το ξεκίνησαν.

Δ. Ψ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών