Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

Αλήθεια αλά καρτ

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ καταβάλλει προσπάθειες να μας πείσει ότι συμβάλλει στην αλλαγή της νεοελληνικής στραβής νοοτροπίας. Οτι έχει αλλάξει σελίδα, ότι προσπαθεί να μετασχηματίσει παγιωμένες αρρωστημένες καταστάσεις και ότι μόνον αυτή κοιτάζει μπροστά για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Μόνο που στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το ΠΑΣΟΚ παραμένει σταθερά αγκυλωμένο στα ...
στερεότυπα και στα στραβά που έχει προσαρμόσει τόσα χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Σερβίρει την πραγματικότητα και την αλήθεια αλά καρτ, κατά το δοκούν. Οπως τους συμφέρει τα λένε. Ετσι λοιπόν όποτε θέλουν, όποτε τους συμφέρει, η Δικαιοσύνη κάνει σωστά τη δουλειά της, όποτε όμως οι αποφάσεις είναι αντίθετες με τις βουλές τους, της επιτίθενται.


ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, μετά την εισήγηση τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι η ψήφος των μεταναστών είναι αντισυνταγματική. Δεν τους άρεσε η απόφαση και την καυτηρίασαν. Αν και λένε δημόσια ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την απόφαση. Οταν όμως αντίστοιχο τμήμα του ΣτΕ είχε εισηγηθεί ότι το πλαφόν του 42% που θέσπιζε ο νόμος Παυλόπουλου για την εκλογή δημάρχων ήταν αντισυνταγματικό, τότε οι δικαστές ήταν εξαιρετικοί και έκαναν σωστά τη δουλειά τους για το ΠΑΣΟΚ μέχρι την αντίθετη απόφαση της ολομέλειας. Η κυβέρνηση τα έβαλε και με τη Νέα Δημοκρατία, αν και ο Αντώνης Σαμαράς από τις πρώτες ώρες όταν συζητούνταν το περιβόητο νομοσχέδιο ξεκαθάρισε ότι μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, η κατάργηση του νόμου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη πολιτική πάνω στο θέμα. Πολύ απλά συμπαρατάσσεται με την επικρατούσα άποψη σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση. Παντού αυξάνουν τα χρόνια για τις νομιμοποιήσεις αλλοδαπών, μόνο στην Ελλάδα η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε να τα μειώσει στα πέντε.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών