Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

ΝΕΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:"ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ"-ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!

Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ-ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΘΡΟ "Lifo",ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ:


Το πρώτο επεισόδιο του «1821» ξεσήκωσε αρκετές εθνικιστικές αντιδράσεις. Ο παρουσιαστής δεν μας κουράζει, βάζοντάς μας να τις αναζητήσουμε. Τις περισσότερες τις αναρτά μόνος του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. «Από νοσηρή αίσθηση της ψυχαγωγίας και από φοβερό μαζοχισμό μπαίνω στα μπλογκ των εθνικιστών. Μου έχει γίνει έξη. Αλλά είδα ότι και η επίσημη σελίδα του "1821" στo Facebook κατελήφθη μέσα σε μια μέρα από φασίστες. Τι προδότες, τι λέσχη Μπίλντεμπερκ, τι ότι τα παίρνουμε από τον Σόρος. Θα περίμενες, όμως, να   ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY

2 σχόλια:

  1. ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσουν να φύγουν νύχτα, μα να ξέρεται ότι στην ΕΛΛΑΔΑ έχουμε καθυστερήσεις στις πτήσεις ( και όχι στο μυαλό )παρέα με την αναξιοπρέπεια σας.
    ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών