Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24, 2011

Μαργαρίτα Παπανδρέου: H ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΗΣ + τον Jefrey τον ΧΑΖΟΥΛΗ



Παραμύθι
της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Η μαμά-γάτα μέσα στα άδεια κονσερβοκούτια είχε φυτέψει λουλούδια , φτέρες , το χέρι μιας σπασμένης κούκλας, μια παλιά οδοντόβουρτσα και μια φανταχτερή φουρκέτα. Είχε πάρει επίσης ένα κουρδιστό ποντικάκι το πιο ωραίο πραγματάκι που ' χε ποτέ βρει ο μπαμπάς-γάτος.

Και τώρα τέσσερα μικρά γατάκια ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία τους - τρία αγόρια και ένα κοριτσάκι Κανείς τους όμως δε φανταζόταν τις περιπέτειες που περίμεναν την οικογένεια από δω και πέρα .

Αυτό που τους απασχολούσε τώρα ήταν τι ονόματα θα έδιναν στα τέσσερα μικρά γατάκια.

Το μικρότερο ήταν λίγο ντροπαλό και μαζεμένο (ΣΣ. ο μικρότερος γιος είναι ο Andrew). Τον πιο πολύ καιρό του τού άρεσε να τον περνάει κοντά στα λουλούδια ή στο περβάζι του παραθύρου και να κοιτάζει μακριά. Όταν άρχισε να μιλάει , μιλούσε με στιχάκια: « Α υ τ ό είναι ένα παλιό παπουτσάκι που μου κάνει για βαρκάκι " ή « Σ' αγαπώ πολύ καλή μου μαμά-γάτα κι όταν γίνω πλούσιος θα σου αγοράσω μια τσάντα ". Και φυσικά το ονόμασαν Ποιητή .

Το δεύτερο γατάκι ήταν μαστροχαλαστής (Ο μεσαίος είναι ο Νικ). Του άρεσε να διαλύει τα πράγματα ρολόγια, ραδιόφωνα, να βγάζει τα πόδια απ ' τις καρέκλες, να ανοίγει τα στυλό , τις ξυριστικές μηχανές μετά να τα ξαναφτιάχνει. Κι έτσι το ονόμασαν Μηχανικό.

Το τρίτο γατάκι δεν είχε ιδιαίτερο ταλέντο , παρά μόνο να κάνει πάντα λάθη (ΣΣ. Το τρίτο γατάκι είναι ο Jefrey) . Όταν κουνούσε την ουρά του , τα κατάφερνε έτσι ώστε να χτυπάει κάποιο γυάλινο βάζο και να το σκορπίζει στο πάτωμα. Όταν πήγαινε να καθίσει στο τραπέζι για να φάει , θα έβαζε κατά λάθος τον αγκώνα του μέσα στη σούπα . Κι άμα προσπαθούσε να διαβάσει , αντί να κρατάει το βιβλίο κανονικά το κρατούσε ανάποδα. Ήταν βέβαια χαριτωμένο με όλες αυτές τις αδεξιότητές του , αλλά ήταν φυσικό να το ονομάσουν Χαζούλη...

Στη συνέχεια περιγράφεται και η κόρη που την φωνάζουν ΑΣΤΡΑΠΗ γιατί είναι πανέξυπνη... γι αυτό έχει αποστασιοποιηθεί και ζει μόνιμα στον Καναδά...
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/02/h-jefrey.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών