Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

ΒΓΑΛΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – βήμα προς βήμα η διαδικασία, αμύθητα κέρδη.

Γράφει η Τρολλυμπία
ΝΑΙ! Ακόμα και σε περιόδους κρίσης, υπάρχουν ευκαιρίες. Το θέμα είναι να τις αρπάζουμε την κατάλληλη στιγμή, να μην τις αφήνουμε να φτερουγίζουν.Λεφτά υπάρχουν, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ασχέτως εάν η στείρα αντιπολίτευση προσπαθεί να τα παρουσιάσει όλα μαύρα. “Λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τα διεκδικήσεις”!
Ποιός άλλωστε αρνείται ότι οι τσέπες του Πρετεντέρη, του Τσίμα, της Τρέμη, του Καψή και του Παναγιωτόπουλου ξεχειλίζουν από χρήμα;
Ιδιαίτερα για...
τους χρήστες του διαδικτύου λοιπόν, υπάρχει μία χρυσή ευκαιρία για πολλά κέρδη με πολύ απλές κινήσεις. Θα τις παρουσιάσω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εδώ στο “Ολυμπία” και θα παρακαλέσω αυτούς που θα ευεργετηθούν να διαθέσουν ένα μικροποσό για τις ανάγκες της ανέγερσης του ανδριάντα του Θεόδωρου Τσουκάτου στην Ικαρία. Πάμε λοιπόν:
1. Μεταφέρετε (για τον φόβο των Ιουδαίων) ότι περιουσιακά στοιχεία έχετε, σε οικεία πρόσωπα (εξαιρείται η πεθερά).
2. Ανακοινώνετε ότι είστε ο πραγματικός διαχειριστής του blog “Φίμωτρο”. Αναλαμβάνετε λοιπόν την ευθύνη για τα επίμαχα δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν “γλείφτες του ΠΑΣΟΚ” τους έγκριτους δημοσιογράφους του Mega, κκ. Πρετεντέρη,  Τσίμα, Τρέμη, Καψή και Παναγιωτόπουλου. Στην χειρότερη περίπτωση καταδικάζεστε, η ποινή συγχωνεύεται και την εξαγοράζετε. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για πλημμέλημα.
3. Έρχεστε σε επαφή με τον Γιάννη Παπαγιάννη και συμφωνείτε ποσοστά επί των ανταγωγών που θα καταθέσει εις βάρος των δημοσιογράφων του Mega. Η νίκη στο δικαστήριο είναι σίγουρη, αφού αποδεικνύεται ότι οι αγωγές τους είναι καταχρηστικές, καθώς εσείς είστε ο πραγματικός διαχειριστής του “Φίμωτρο”.
4. Εξ’ ίσου μεγάλο είναι και το ποσό που θα μοιράσετε με τον Παπαγιάννη, αφού αντίθετα με την υποτιθέμενη καταδικαστική για εσάς απόφαση που δεν θα έχετε ούτε σπιρτόκουτο, οι δημοσιογράφοι του Mega δεν ξέρουν τι έχουν από περιουσιακά, κινητά και ακίνητα, όπως και αποδοχές. (Hint: Απευθυνθείτε στο δικηγορικό γραφείο Παμπούκη που τους έχει και άχτι, το πιθανότερο είναι να την αναλάβει αφιλοκερδώς!)
Καλά κέρδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών