Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2011

Εκλογές ΔΣΑ: Η πρώτη μέρα

Όπως σας είχαμε προιδεάσει από το μεσημέρι, η συμμετοχή την πρώτη μέρα των εκλογών του ΔΣΑ κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Λίγο το 3ημερο της αποκριάς, λίγο η αποσυπείρωση που έχει παρατηρηθεί στους συνδυασμούς των Βερβεσό και Αδαμόπουλο έφεραν στις κάλπες μόλις 1700 δικηγόρους.
Την Τρίτη λοιπόν αναμένεται να κορυφωθεί η διαδικασία και να αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος του ΔΣΑ.
Οι υποψήφιοι μετά το πέρας της σημερινής εκλογικής ημέρας έκαναν τις εξής δηλώσεις:

-Δ. Βερβεσός: « Οι εκλογές ξεκίνησαν με μια αρκετά σημαντική συμμετοχή για ημέρα τριημέρου. Οι δικηγόροι πρέπει να έλθουν να ψηφίσουν για να αποφασίσουν τη Διοίκηση την οποία επιθυμούν να τους διοικήσει και να μην αφήσουν να αποφασίσουν άλλοι, πριν απ’αυτούς γι’αυτούς. Συγκεκριμένοι δηλαδή στρατοί κομματικοί ή συγκεκριμένοι στρατοί προσωπικοί.
Πρέπει οι ίδιοι να αποφασίσουν με ποια από τις δύο λογικές επιθυμούν να πάνε και να δώσουν με τις αποφάσεις τους καθαρές εντολές και επειδή οι δικηγόροι είναι "παντός καιρού", νομίζω ότι θα μπορέσουν να το πράξουν αυτό την Τρίτη στις 8 του μήνα οπότε είναι η δεύτερη ημέρα ψηφοφορίας, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου».
-Γ. Αδαμόπουλος: «Ο συνδυασμός μας, “Κοινωνία των Δικηγόρων”, καλεί όλους τους δικηγόρους της Αθήνας να προσέλθουν και να ψηφίσουν την ερχόμενη Τρίτη έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε τη νίκη μας ενάντια στη μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης που πλήττει άμεσα τους δικηγόρους. Δεν ξεχνάμε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών. Διακυβεύονται πάρα πολλά. Το δικηγορικό σώμα χρειάζεται να είναι ενωμένο και αυτό είναι ένα από τα πρώτα μελήματά μας και ταυτόχρονα η άμεση ενασχόλησή μας με τα καθημερινά προβλήματα όλων των δικηγόρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών