Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Το τυρί φέτα 100 γραμμαρίων, τρομοκρατικό όπλο για την Μπρουγιαννάκη!

H ηλιθιότητα της κάθε Μπρουγιαννάκη, ξεφτίλα στη χώρα μας και τον τουρισμό μας!
Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ε. Βενιζέλος, για τους επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης της Alitalia για τη Ρώμη…
Βλάβη στο αεροσκάφος χωρίς καμία εξήγηση και αναχώρηση στις 18:30, αντί για τις 12:30 το μεσημέρι…
Κι εδώ η ηλιθιότητα του «ελέγχου» (άραγε που τις βρίσκετε κύριοι αυτές τις πραιτόρισσες;), που κάνουν ρεζίλι τη χώρα μας και τον τουρισμό μας.
Ιταλίδα επιβάτισσα της εν λόγω πτήσης για τη Ρώμη (όλα τα στοιχεία στη διάθεσή κάθε αρμόδιου… αν και δεν υπάρχουν πλέον αρμόδιοι υπουργοί σε μεταφορές ή τουρισμό, μιας και έχουν σοβαρότερες υποθέσεις να επιλύσουν…), πέρασε τρεις (3) φορές ελέγχους εισόδου -μιας και ανεβοκατέβαιναν οι αποσκευές λόγω βλάβης του αεροσκάφους- «έπεσε» την τελευταία φορά ελέγχου στην.... μεγάλη κυνηγό της τρομοκρατίας και της ασφάλειας!
Η «κυρία» Μπρουγιαννάκη "τόλμησε" αυτό που κανένας συνάδελφός της δεν διανοήθηκε να κάνει στους προηγούμενους επαναλαμβανόμενους τρεις (3) ελέγχους!
Η «κυρία» Μπρουγιαννάκη υποχρέωσε Ιταλίδα υπήκοο να πετάξει μπροστά της ελληνική φέτα σε συσκευασία 100 γραμμαρίων (που είχε αγοραστεί εντός του duty free αναχώρησης του αεροδρομίου) διότι «υπήρχε κίνδυνος τρομοκρατίας»!
Παρά την επίδειξη της σχετικής απόδειξης αγοράς, παρά την επίδειξη του τυριού φέτα-τρομοκράτης, παρά τις διαμαρτυρίες τις Ιταλίδας (ότι σε 3 προηγούμενους ελέγχους δεν υπήρχαν ενδείξεις σχέσης της φέτας με την τρομοκρατία) η ανένδοτη Μπρουγιαννάκη (Πύλη Β27) έκανε το καθήκον της!
Η φέτα των 100 γραμμαρίων πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων!
Και η εν λόγω ειδική περί τρομοκρατίας και τουρισμού, απλώς επέδειξε την κάρτα της (έγραφε απλώς: Μπρουγιαννάκη, χωρίς καν όνομα...), αρνούμενη να δώσει περισσότερα στοιχεία!
Τέτοιες καραγκιοζοπαίχτριες να προσλάβετε πολλές εκεί στο Ε. Βενιζέλος, για να μάθουν όλοι πως λειτουργεί το αεροδρόμιο της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών