Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

"Εισβολή" από κλεφτρόνια, που αυτοαποκαλούνται "αναρχικοί", στο Πλαίσιο της Στουρνάρη και σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή στο Γαλάτσι


Σημαντική ζημιά προξένησαν περίπου 30 άτομα που εισέβαλλαν χθες το απόγευμα στο κατάστημα της εταιρίας "Πλαίσιο" στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, το οποίο είχαν κάψει το 2008 και άνοιξε μόλις πριν λίγες μέρες.

Οι εισβολείς με την απειλή λοστών, σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ γίνονται έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο Γαλάτσι, συνελήφθησαν τρία άτομα στον ακάλυπτο χώρο σούπερ μάρκετ, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι από αστυνομικούς που πήγαν να τους ελέγξουν.

Κατά τον έλεγχο ένας από αυτούς απείλησε τους αστυνομικούς με πιστόλι, αλλά τελικά οι αστυνομικοί τους εξουδετέρωσαν και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες φορούσαν γάντια ενώ πάνω τους κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και μικροποσότητα κάνναβης. Όπως διαπιστώθηκε η αποθήκη του σούπερ μάρκετ έφερε ίχνη παραβίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών