Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΝΛΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...;!

 Καλά μην παίρνετε και όρκο ότι θα μιλήσει ο Καραμανλής.. 
Και μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για το τι λέει ο Καραμανλής για τον Αλογοσκούφη και τη συνέντευξη του τελευταίου στο "ΒΗΜΑ της Κυριακής"

Γράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Πληροφορίες από έγκυρη πηγή φέρουν τον Κώστα Καραμανλή να...
έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με στελέχη του κύκλου άμεσης επιρροής του και να προετοιμάζεται για δημόσια εμφάνιση- παρέμβαση τις επόμενες ημέρες, ή το αργότερο αμέσως μετά το Πάσχα (Ανάσταση ο πρώην πρωθυπουργός με τη Νατάσα και τα παιδιά σκέφτονται να κάνουν στην Τήνο, προσκεκλημένοι από φίλους)..
Οι εισηγήσεις που δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός ποικίλλουν. Κάποιοι του προτείνουν να προγραμματίσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό (ή στο Νίκο Χατζηνικολάου στο Alter ή στον Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega) ή να παρέμβει με άρθρο στην Καθημερινή ή το Βήμα, όπως έκανε και ο Κώστας Σημίτης (με το περίφημο "η κυβέρνηση πάει βλέποντας και κάνοντας" που έχει ανάψει φωτιές στο ΠΑΣΟΚ).
Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, στη Ραφήνα έχουν προγραμματιστεί κάποια ραντεβού και συσκέψεις -προφανώς αξιοποιώντας κατάλληλα και την απεργία των δημοσιογράφων!
Εκ των συνεργατών του ο Ευ. Αντώναρος είναι υπέρ μιας παρέμβασης εντός του Μαϊου, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος εισηγείται αυτό να γίνει στο πλαίσιο της επετείου του ενός έτους από την έναρξη υλοποίησης του Μνημονίου (Μάϊος 2010). Στο περιβάλλον του πρωην πρωθυπουργού θεωρούν πως οι εξελίξεις "δικαιώνουν τον Καραμανλή". Να δούμε τι πρόκειται  τελικά να αποφασίσει και αν πράγματι τολμήσει μία τέτοια κίνηση. Κι αυτό γιατί κάποιοι πιο σώφρωνες επισημαίνουν πως μπορεί η κυβέρνηση να έχει οδηγήσει την οικονομία σε ναυάγιο, όλοι, όμως, θυμούνται πως η πορεία προς την μεγάλη καταστροφή ξεκίνησε επί Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών