Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2011

Κ.Καββαθάς:Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΗΓΚΟΦΩΛΕΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ!

Μαζί τα Φάγαμε!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΒΒΑΘΑ!

(σ.σ.netakias.wordpress.com Μην στεναχωριέσαι…εσσεται ήμαρ!
Τα γιαούρτια θα πέφτουν σύννεφο μέχρι να τους πετάξουμε στην θάλασσα.  (Η εχθροπάθεια ψηφίστηκε ή την πάτησα;)
Μέχρι να βρουν καταφύγιο στην ζεστή αγκαλιά της Μητέρας Πατρίδας του Βερέμη και του Τσατσόπουλου την…Τουρκία. σ.σ.netakias.wordpress.com)

H Δυστυχία να είσαι Έλληνας…

07/04/2011 in 4ο Ραιχ
Διάβασα στα ΝΕΑ:
Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργανώνει την Πέμπτη 7 Απριλίου, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Κρίση νομιμοποίησης κράτους και θεσμών».Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:
- Απόστολος Δοξιάδης, συγγραφέας
- Στέλιος Ράμφος, συγγραφέας
- Χαρίδημος Τσούκας, καθηγητής των Πανεπιστημίων Κύπρου και Warwick
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Μητρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22). πρόσκληση του ΕΛΙΑΜΕΜ ήταν για τις 19.00 στο Βυζαντινό Μουσείο.
Μ’ έτρωγε η περιέργεια να ακούσω την πρωτοπορία της διανόησης και πήγα. Λυπήθηκα για τον Απόστολο Δοξιάδη, δεν π[εριμένα τίποτα περισσότερο από τον Στέλιο Ράμφο και με έπιασε νευρικό γέλιο με τον Τσούκα. Λίγο πάνω λίγο κάτω οι τρεις έκαναν μία προσπάθεια να πείσουν το, ιδεολογθικά προσκείμενο κοινό ότι, για τα δεινά της χώρας υπεύθυνος είναι ο λαός ο οποίος, από το 1975 και μετά “πιέζει” την “κοινωνία” και αυτή τους πολιτικούς σε μία διαδικασία “απονομημοποίησης”  που τίποτα δεν είναι δυνατόν να πάει μπροστά.
Στις δύο ώρες που κάθισα δεν άκουσα ούτε ένα από τα ονόματα των 5 κουίσλινγκ που κυβέρνησαν τη χώρα και κανείς τους δεν έριξε καμία ευθύνη σ’ αυτούς. Δεν άντεξα, ζήτησα το μικρόφωνο και είπα αυτά που γράφω αλλά, δεν νομίζω πως άρεσαν σε αυτούς και στο κοινό τους. Μόνο ένας  με πλησίασε και είπε “μπράβο για το θάρρος” σου, τον ευχαρίστησα, ανέβηκα στη μοτοσικλέτα και γύρισα σπίτι. Στο δρόμο σκεπτόμουν πόσο πολλούς οπαδούς έχει, ακόμα, ο Νίκος Δήμου και το βιβλίο του “Η δυστυχία να είσαι Έλληνας”. Σύμφωνα με τους ομιλητές για την κατάσταση υοπεύθυνος είναι ο κυρ Νίκος, βοσκός στην Ήπειρο και εγώ ο μαλάκας που δεν είχα καταλάβει ότι ανβάγκασα τους πολιτικούς να δανειστούν 450 δισεκατομμύρια ευρώ…
ΔΕΝ θα ξαναπάω!
Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών