Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2011

Ηρακληδείς προσοχή στις ακρότητες και τις προβοκάτσιες

Παρ’ όλη την πικρία τους και την οργή τους οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν θα πρέπει να προβούν στις περσινές ακρότητες δείτε (εδώ) που μερικοί ανεγκέφαλοι ζητούσαν να ενταχθεί η ομάδα τους στο πρωτάθλημα των Σκοπίων με αποτέλεσμα οι φίλοι γείτονες να το κάνουν θέμα και να τονώσουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις… Ο Ηρακλής ακόμη κι αν αγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία γρήγορα θα ξανανέβει. Οι εικόνες όμως ανόητων που κρατούσαν σημαίες των Σκοπίων μέσα στην Θεσσαλονίκη, θα μείνουν να θυμίζουν το πόσο κακό μπορεί να κάνει ο φανατισμός και η πλευρά των γειτόνων να επιμένει ότι υπάρχει καταπιεσμένη μειονότητα “ Μακεδόνων” στην Βόρεια Ελλάδα…
Ο Ηρακλής γεννήθηκε στην...
τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη και ένωσε τους Έλληνες της Βορείου Ελλάδος. Γέννησε ήρωες, όχι μόνο αθλητές αλλά και αγωνιστές στους μεγάλους αγώνες του έθνους. Στηρίζουμε τον σύλλογο και θεωρούμε ότι χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος για να καλυφθεί η βρωμιά και η δυσωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πρόσφατα ο Γιώργος Δώνης, όχι άδικα, χαρακτήρισε μπουρδέλο.
Όμως καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, ιδιαίτερα της ομάδας του Ηρακλή να μην επιτρέψουν έκτροπα και ακρότητες και ίσως και προβοκάτσιες σαν τις περσινές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών