Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

Βόμβα μεγατόνων που αλλάζει την πολιτική ζωή του τόπου...

Τεράστια μεταγγραφική επιτυχία της Ντόρας ...Διαβάστε τη
ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. φυσικα οσο καιρο οι παραπανω ανηκαν στη νδ ηταν πατριωτες και προπαντων σοβαροι και υπευθυνοι πολιτες...τωρα που εφυγαν εγιναν νουμερα και λοιδωρουνται...συγχαρητηρια για την ηθικη που εκφραζουν τα ιστολογια της δεξιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουστ μωρή άπληστη (γκιόσα των Χανιων,τηλεοπτικη φίρμα του χαμαιτυπείου) που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις Δημοκρατική Συμμαχία ,εις αντικατάσταση της Ντορικης συμμορίας για να στεγάσεις τα δημοσυντήρητα αρπαχτικά σου .

    Ουστ μωρή άπληστη κώλο- γρια που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις κόμμα η απόκομμα ,αντί να κλειστείς σε κανένα από τα αναρίθμητα αρχοντικά σου , να προστατευθείς από την λαϊκή κατακραυγή , η να βρεις κανένα γηροκομείο να γηροκομηθείς .

    Ουστ …ουστ …ουστ …αχόρταγη…άπληστη …και αδήφαγη….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η παρουσία της Ντόρας με τα τσιράκια της και τους υπόλογους υποτακτικούς της , τους είναι απαραίτητη.

    Εάν νομίζει η αρχομανής κώλο-γρια Ντορίτσα ότι με τα πλεονάζοντα πολιτικά σκουπίδια θα καταφέρει τίποτα, είναι γελασμένη…η καλύτερα ξοφλημένη ….

    Άριστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν επιτρέπεται στους άπληστους να άρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Μητσοτάκηδες είναι οι "εξωγήϊνοι" της Ελλάδας και όσα χρόνια και να περάσουν, δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν να χάνουν και για αυτό θα είναι πάντοτε επικίνδυνοι.

    Η οσία οικογένεια πιστεύει ότι ο κόσμος, απογοητευμένος από τα δύο κόμματα θα στραφεί στην ελπίδα της Ντόρας ,του Μαρκογιαννάκη του Σκυλακάκη ,του Χατζηδάκη και κάθε υπόλογου απότακτου η υποτακτικού της ΜΙΖΕΝΣ και της φαυλοκρατίας…

    Μακάριοι οι Ντόρο-μητσοτακικοί τω πνεύματι...

    Η Ντόρα (η πιο ανάλγητη πολιτικός , επίγονος της πιο άπληστης πολιτικής οικογένειας ) τώρα στα γεράματα ξεκίνα να κάνει νέο κόμμα !!!

    Το γήρας ουκ έρχεται μόνον!!! .
    Πολλάκις επιφέρει μαλάκυνση εγκέφαλου και παλιμπαιδισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών