Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

Άλλη μια φορά σήμερα πρέπει να βουλιάξουν οι πλατείες

Για τέταρτη συνεχόμενη Κυριακή η πλατείες όλης της χώρας και κυρίως η πλατεία Συντάγματος πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτες.
Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του λαού σε κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα ζητήματα που καίνε την κοινωνία μας. Προσπάθησαν να καπελώσουν, να υποβαθμίσουν, να γελοιοποιήσουν και πρόσφατα να προβοκάρουν τον κόσμο που αντιδρά.
Δεν κατάφεραν τίποτα! 
Ούτε καν οι...
πάντα εξυπηρετικοί γι’ αυτούς κουκουλοφόροι που πήγαν να τινάξουν στον αέρα τις ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων… Βρήκαν όμως για πρώτη φορά απέναντί τους πραγματική αντίσταση!!!
Σήμερα προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αισιοδοξίας αλλάζοντας πρόσωπα στην κυβέρνηση και υποσχόμενοι δημοψηφίσματα (με ποιά άραγε ερωτήματα;), αφού όμως πρώτα μας έχουν ξεπουλήσει περνώντας το Μνημόνιο 2. Με τέτοιες γελοιότητες προσπαθούν να χαλαρώσουν την αντίδραση των Ελλήνων να παραπλανήσουν και να διαλύσουν την αγανάκτηση του κόσμου.
Δεν θα τους περάσει!
Από σήμερα ως την Τρίτη οι πλατείες πρέπει να μην αδειάσουν. Μας φοβούνται. Τρέμουν σαν το ψάρι την λαϊκή οργή. Όλοι τους! Όσοι υπηρέτησαν, δημιούργησαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το σάπιο πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να πιστέψει ότι καταρρέει…
ΔΕΝ τους αφήνουμε πλέον να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας για πρώτη φορά γιατί αυτοί μας το στερούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών