Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Η Αλεξανδρούπολη  "τίμησε" κατάλληλα το Σάββατο τους αθλητές των special olympics. 
Αυτη τη θέα αντίκρυσαν οι αθλητές. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Τα σκουπίδια είχαν την τιμητική τους, στην πόλη που φιλοξενεί τους αθλητές. Δυστυχώς είμαστε ανίκανοι. Και δεν ντρεπόμαστε καθόλου για την ανικανότητά μας να κάνουμε κάτι σωστά. Δείτε λοιπόν από... που πέρασε η φλόγα με τους αθλητές μέχρι να φτάσει στην πλατεία του φάρου όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή. Ένα απέραντο σκουπιδαριό και μπάζα τα οποία δεν έδιναν και την καλύτερη εντύπωση. Το συγκεκριμένο κοντεινερ βέβαια ανήκε σε ιδιώτη όπως μας ενημέρωσαν, αλλά και τι μ' αυτό; Οι αρχές όφειλαν να μεριμνήσουν.
Από μακροσκελείς όμως και συγκινητικές ομιλίες , από φιγούρα και προβολή του εαυτού μας είμαστε  special Ολυμπιονίκες. Όσο για το Μαρινόπουλο παρότι δεν ήταν χορηγός της εκδήλωσης, είχε κι αυτός την τιμητική του. Ενώ δηλ. στο πρόγραμμα αναγράφονταν ότι ο προορισμός των αθλητών μετά τη λήξη της τελετής ήταν ο "Μύλος του Μασούρα) κάποιοι κύριοι επέμειναν να μνημονεύουν συνεχώς το κατάστημα του Μαρινόπουλου. Δεν μας είπαν μόνο αν είχε και εκπτώσεις!!!!
Την ίδια στιγμή, λίγο πριν την τελετή αφής της φλόγας, η τροχαία έδινε τη δική της μάχη να αδειάσει την παραλιακή από τα ΙΧ αυτοκίνητα που πάρκαραν κατα μήκος της οδού Βασιλέως Γεωργίου, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις συνεχείς εκκλήσεις αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας  απο την τροχαία  που προειδοποίησε τους οδηγούς για την εκδήλωση! 
Σχεδόν όλη η δύναμη της τροχαίας επιστρατεύθηκε για να μετακινηθούν τα οχήματα από την παραλιακή οδό...Δε βάζει μυαλό ο νεοέλληνας. Φταίει και η νοοτροπία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών