Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2011

10 στα 10: «Σουρωτήρι θυμίζουν τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας»


Δέκα συνεχόμενες στοχευμένες βολές πάνω σε επίκαιρους στόχους από εθνική άμυνα, εξοπλισμούς, ένοπλες δυνάμεις, ειδικές επιχειρήσεις, γεωστρατηγική και διεθνείς συγκρούσεις. Το πρόγραμμα σήμερα ξεκινά με τις νέες, βαρυσήμαντες εξελίξεις στο τουρκικό στρατόπεδο…
Σουρωτήρι θυμίζουν τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου «φυλάσσονται» τα πιο νευραλγικά για την εθνική μας ασφάλεια οπλικά συστήματα. Μέσα σε μία εβδομάδα είχαμε δύο καταγεγραμμένες εισβολές σε στρατιωτικά αεροδρόμια, εκ των οποίων η μία εξελίχθηκε σε σύρραξη.
Για να είμαστε ακριβείς, το συμβάν της Τανάγρας δεν πρέπει να ονομαστεί σύρραξη, αλλά επίθεση, καθώς η περίπολος του αεροδρομίου των Mirage 2000 δέχθηκε βροχή από σφαίρες από δύο αγνώστους, χωρίς να απαντήσει στα πυρά. Προηγουμένως τα ίδια άτομα είχαν «παίξει πιστολιές» με αστυνομικούς εκτός αεροδρομίου και προφανώς για τη δική τους ασφάλεια πέρασαν μέσα από την περίφραξη. Στρατηγικά έπραξαν σωστά, καθώς μέσα σε στρατιωτικούς χώρους είναι πλέον πιο εύκολο να πυροβολείς και να παρανομείς.
Το περίπολο που τους συνάντησε, αφού φώναξε το κλασικό
«Αλτ! Τις ει;» έγινε αμέσως στόχος. Οι σμηνίτες της ΠΑ δε διαθέτουν καμία απολύτως εκπαίδευση και είναι εντελώς ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάγωσαν και δεν είχαν την ψυχραιμία ούτε να… σκίσουν την τελαμώνα, να κουμπώσουν γεμιστήρα στο G3 και να αρχίσουν να βάλλουν κατά του εχθρού. Έκαναν δηλαδή το αντίθετο από αυτό που ορίζουν οι κανόνες εμπλοκής.
Φυσικά οι στρατεύσιμοι της ΠΑ – και του ΠΝ φυσικά – είναι 100% βύσματα και η βασική τους εκπαίδευση περιλαμβάνει μόνο «φαΐ και ξάπλα». Είναι αδύνατο τέτοια ανεκπαίδευτα άτομα, που εκ φύσεως δεν έχουν καμία διάθεση προσφοράς στην Πατρίδα, να αντιμετωπίσουν ένοπλους κακοποιούς. Φανταστείτε να συναντήσουν απέναντί τους κανονικό εχθρό που έχει αναλάβει αποστολή δολιοφθοράς.
Τα συγκεκριμένα συμβάντα φανερώνουν τη γύμνια πολλών στρατιωτικών μας μονάδων, το ανύπαρκτο ηθικό και το ευνουχισμένο «επιθετικό πνεύμα» των στρατευσίμων μας. Από το γενικό κανόνα δεν ξεφεύγει σχεδόν κανείς. Θυμηθείτε την κλοπή του Hummer πριν κάποια χρόνια από στρατόπεδο όχι της Αεροπορίας, αλλά των Δυνάμεων Πεζοναυτών.
Εκεί, ένας ημίτρελος ποινικός τρύπωσε στον όρχο οχημάτων, έβαλε μπρος το Hummer και έφυγε σαν κύριος. Όταν ο σκοπός της Πύλης του ζήτησε στο λόγο, αυτός απάντησε κάτι σαν: «ξέρεις ποιος είμαι ‘γω; Θα σε στείλω στον Έβρο!» και αμέσως μετά βρέθηκε να κάνει βόλτες στην πόλη της Χαλκίδας. Και μιλάμε φυσικά για Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων, όπου υποτίθεται πως οι άνδρες της θα αναλάβουν επιθετικές επιχειρήσεις εν καιρώ πολέμου.
Το τεράστιο ζήτημα «Εκπαίδευση του Έλληνα Στρατιώτη» πρέπει να θεμελιωθεί εξ αρχής. Το τρίπτυχο είναι το εξής: Φυσική κατάσταση, εξοικείωση με τον ατομικό οπλισμό και πρωτίστως ΗΘΙΚΟ. Αλλά πώς να γίνει σωστή δουλειά, όταν ακόμα και στον Στρατό Ξηράς, μία μέρα να βγουν οι «νέοι» για τρέξιμο, μετά αρχίζουν τα τηλέφωνα και τα παράπονα σε Διοικητές, Λοχαγούς κ.ο.κ. Ας μη γίνει καλύτερα λόγος για έννοιες όπως «σωματική βελτίωση», «χαλύβδωση χαρακτήρος» και λοιπά… απαγορευμένα κατάλοιπα του χουντικού παρελθόντος του Στρατού μας. Σε λίγο θα διοικεί τις Μονάδες ο Σύριζα και το δίκτυο Σπάρτακος.
Κλείνουμε με το θάψιμο της υπόθεσης των υποβρυχίων και την πιθανότατη αθώωση Τσοχατζόπουλου και της αμαρτωλής παρέας του τότε ΥΠΕΘΑ και της HDW/Ferostaal. Οι Γερμανοί δικαστές «δεν κατάφεραν» να ανακύψουν τις μίζες (όπως ακριβώς έγινε και με τη Siemens) και οι απόλυτοι κλεφταράδες της πολιτικής μας ζωής θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι εσαεί.
Θα χαίρονται λοιπόν τις βιλάρες τους, τις αμαξάρες τους και τις πισινάρες τους, όλες πληρωμένες από το υστέρημα του ελληνικού λαού, που δεν έχει ακόμη το σθένος να τους πετάξει στη θάλασσα για να τους φάνε τα ψάρια (μιας και είναι αδύνατο να τους σώσουν τα Type 214 που… γέρνουν). Υπήρξε μία άλλη εποχή, που δεν υπήρχαν ούτε μίζες, ούτε διαφθορά, ούτε σπατάλες, ούτε κλεψιές στη δημόσια ζωή της χώρας. Τότε όμως δεν κυβερνούσαν οι απατεώνες, αλλά ο Ελληνικός Στρατός. Έσεται ήμαρ!

SNIPER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών