Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

Νορβηγία: Τα ΜΜΕ “είδαν” πάλι… νεοναζί! Φιλοσιωνιστής ο δολοφόνος



Το διπλό χτύπημα στη Νορβηγία και η «ταυτότητα» του δράστη: Στην φωτογραφία ο δήθεν… «ακροδεξιός» τρομοκράτης με μασονική ενδυμασία (και φιλοσιωνιστικές απόψεις) που ΔΕΝ δείχνουν στις «ενημερωτικές» ιστοσελίδες!
Με αφορμή την μεγάλη τραγωδία της Νορβηγίας και το διπλό κτύπημα που έχει κοστίσει την ζωή σε περίπου 100 ανθρώπους, ξεσπάθωσαν τα ελλαδικά Μέσα «ενημέρωσης» για την ταυτότητα του δράστη που βεβαίως εφόσον αποδειχθεί η ενοχή του πρόκειται περί παράφρονα που σκότωσε αδιακρίτως συμπατριώτες του. Τις πρώτες ώρες και ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο για ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια, οι λαλίστατες –σήμερα- ενημερωτικές σελίδες, δεν τολμούσαν ούτε καν να γράψουν για το ενδεχόμενο αυτό, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολιτικώς ορθόν… Σήμερα, η εικόνα άλλαξε άρδην και στους πρώτους τίτλους των δημοσιευμάτων διαβάζουμε για τον «ακροδεξιό», πιθανώς «νεοναζί» (δείτε την φωτογραφία…!) και πέφτει γενικώς ένα «ξεσκόνισμα» στο παρελθόν του 32χρονου εύπορου Νορβηγού Anders Behring Breivik.
Αφορμή κάποια σχόλιά του σε...
ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης που μέχρι αυτή την στιγμή και με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν έναν άνθρωπο συντηρητικό (όπως και ένα μεγάλο κομμάτι της Νορβηγικής κοινωνίας για όσους δεν το γνωρίζουν) ο οποίος φέρεται να έχει ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Τα παραπάνω αποσιωπούνε εντέχνως οι (κατακόκκινοι) ρεπόρτερ της ενημέρωσης μιλώντας για «ακροδεξιά» τρομοκρατία την στιγμή που σε δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, δεν γράφουν ΠΟΤΕ για την αριστερή-μαρξιστική τρομοκρατία. Μάλιστα σε ξένη ιστοσελίδα διαβάσαμε ότι ο Breivik πιθανώς να ήταν μέλος του Κόμματος Προόδου.
Σε κάθε περίπτωση η Νορβηγία ζει μια τραγωδία και θρηνεί τις ζωές περίπου 100 ανθρώπων, ένα έγκλημα που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από νοσηρό εγκέφαλο. Μας προκαλεί όμως απέραντη αηδία, η κόκκινη προπαγάνδα πρώην (;) μαρξιστών ιδιοκτητών Μέσων «ενημέρωσης» να ταυτίσουν με το ζόρι έναν παρανοϊκό με την Εθνικιστική Ιδεολογία…

2 σχόλια:

  1. Καλά η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστές και φασίστες. Πως να μην βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο εκτελεστής της Νορβηγίας είναι ναζιστής και φασίστας όπως η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε θα μας τρελάνεις τελείως εσύ... Είναι δυνατόν να είναι κάποιος Μασώνος και Ναζιστής; Πλάκα μας κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών