Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

Τη Ρωμιοσύνη μην την Κλαις.... Αλλά η καρδιά μας χτυπά καρτερικά

Τα µάτια µου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι και πως να ματαδούν όταν σε αυτή την μικρή γωνιά της γής που εμείς πατούμε σήμερα, την Ελλάδα  άνθισε πολιτισμός δυόμιση  χιλιάδων ετών.Κανείς  σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Κανείς-ακόμα και  πληρωμένος λακές- δεν μπορεί να ισχυριστεί  και να αποδείξει  πως η Ελληνική φυλή έσβησε καθώς διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές και πια  δεν έχουμε τίποτα το κοινό με την αρχαία Ελληνική φυλή
.Πέρασαν πολλές μπόρες, μαύρα χρόνια και δύσκολα και τούτο το  ένδοξο αλωνάκι, το πολιορκημένο από στεριά και θάλασσα συνεχίζει να είναι εδώ σήμερα σε πείσμα πολλών που θέλησαν τον αφανισμό του,σε πείσμα όσων των απεργάστηκαν  και όσων εργάστηκαν άοκνα να το επιτύχουν.

Επίσημη μέρα...
αποκατάστασης της Δημοκρατίας Σήμερα για πολλούς. Για πολλούς άλλους αργεί το χάραγμα ακόμα και καρτερούμεν.Καρτερούμεν και θα Καρτερούμεν πάντα  γιατί ο χαλασμός στα βάθη της καρδιάς μας για τούτο αλωνάκι παραμένει άσβεστος και το αίμα των νεκρών μας είναι ακόμη νωπό.

Η καρδιά μας χτυπά στα καρτερικά Ελληνικά Oνόματα της Ανατολίας, στα Καρτερικά Ελληνικά Ονόματα της Βορείου Ηπείρου, στα Καρτερικά Ελληνικά Ονόματα της Κύπρου μας. 

Όταν θα πάψουν αυτά να είναι Καρτερικά Ονόματα  τότε θα έχει αποκατασταθεί το Δίκαιο και η Δημοκρατία στην Ελλάδα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών