Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2011

Η αποκάλυψη της δημοσιογραφικής αθλιότητας: Ιδού οι δράστες της δολοφονίας των Πακιστανών.


http://files.myopera.com/skunks/blog/fp_sklaven_teaser__1056675g.jpgΘα ζητήσετε συγγνώμη από το κοινό αξιότιμοι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι; Μπα, μάλλον θα πάρετε αύξηση από τους χρηματοδότες σας για τις καλές σας υπηρεσίες.
Μόλις χθες αποκαλύψαμε με στοιχεία και έρευνα την άθλια προπαγάνδα περί “ακροδεξιών δολοφόνων” που μετέδωσε Ελληνικό σάιτ μεγάλου δημοσιογράφου: Η προκλητική προπαγάνδα των μεγαλοδημοσιογράφων για τα επεισόδια στο Λονδίνο. Το αυγό του φιδιού στα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Ναι, είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που..
αποθεώνουν την ακροδεξιά πολιτική του μνημονίου, αλλά τολμούν να χρησιμοποιούν ακόμα τον μπαμπούλα της “ακροδεξιάς” σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει την φασιστική οικονομική και κοινωνική πολιτική του χειρότερου καθεστώτος που γνώρισε η Ελλάδα.
Γράψαμε χθες λοιπόν ξεκάθαρα ότι η δολοφονία των Πακιστανών (Ασιατικής καταγωγής για τα μεγάλα ΜΜΕ) που έβγαιναν από τζαμί στο Μπέρμιγχαμ, ήταν η συνέχεια του πολέμου μεταξύ Τζαμαϊκανών – μη μουσουλμάνων Αφρικανών και Ισλαμιστών. Ο πόλεμος αυτός έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια εξ’ αιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς των “προοδευτικών” ΜΜΕ της Αγγλίας εναντίον των Αφρικανικής καταγωγής Βρετανών, αποκρύπτοντας φρικτές ενέργειες ισλαμιστών εναντίον των Αφρικανικής κοινότητας.
Σήμερα λοιπόν, ανακοινώθηκε από τις αρχές ότι ο κρατούμενος ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία, είναι Τζαμαϊκανός, ενώ διέρρευσαν και αυτά που είχαν προηγηθεί λίγη ώρα πριν την επίθεση: “Συμμορίες” Τζαμαϊκανών έκαιγαν αυτοκίνητα και μαγαζιά Πακιστανών, απειλώντας τους ισλαμιστές ότι θα καούν και αυτοί μαζί με τις περιουσίες τους.
Αυτό που επίσης δεν είπαν τα ΜΜΕ ήταν πως ο ένας από τους νεκρούς, ο 30χρονος Haroon ήταν πυγμάχος. Όπως επίσης δεν μετέδωσαν πως αρκετά τζαμιά ελέγχονται ως θύλακες οργάνωσης διαφόρων συμμοριών. Ήδη, Ισλαμικές οργανώσεις καλούν τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας σε πράξεις αντεκδίκησης εναντίον των “νέγρων”, ενώ ο 48χρονος Tariq Hussain προειδοποιεί πως η “κοινότητα” θα πάρει εκδίκηση για την δολοφονία και προειδοποιεί για ρατσιστικό πογκρόμ εάν η αστυνομία δεν συλλάβει γρήγορα και τους υπόλοιπους δράστες.
Το γιατί τέτοιες δηλώσεις δεν καταδικάζονται ως “ρατσιστικές” στην “πολυπολιτισμική Βρετανία”, είναι απλό. Η -μη μουσουλμάνοι- Αφρικανοί κατάφεραν να αυτοοργανωθούν για την αυτοπροστασία τους από τις δολοφονικές επιθέσεις και δεν έπαιξαν τον ρόλο των “αμνών”. Από την άλλη, στην Ευρώπη ο ισλαμοφασισμός ως νέα ιερή αγελάδα, εξυπηρετεί κάλλιστα τα συμφέροντα των εξουσιαστών για μία κοινωνία τρόμου και απομόνωσης με μηδενικές κοινωνικές αντιστάσεις. Φανταστείτε ότι στην Βρετανία οι Αφρικανοί εγκληματίες είναι “Αφρικανοί εγκληματίες”, ενώ οι Ισλαμιστές βιαστές και δολοφόνοι είναι “Ασιατικής καταγωγής”.
Σας θυμίζει κάτι;
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

1 σχόλιο:

  1. Εαν δεν βαλουμε μυαλο σε αυτην την χωρα θα μας εξοντωσουν ΤΕΛΕΙΩΣ οι εβραιομπολσεβικοι
    Ειναι δυνατον να αποκαλείτε "Φασιστες" οσους θελετε να κατηγορείται ρε !?
    Τι ειστε δημοσιογραφισκοι των καθεστωτικων ΜΜΕ και πρώην κνιτες δημοκρατες?
    Χρησιμοποιείτε την συνθηματολογία του καθεστωτος για να "ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ" το καθεστώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών