Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

ΝΕΑ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ: ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΡΕΩΝ!

Ο ελεεινός και τρισάθλιος χριστιανομάχος, συνεχίζει να λυσσάει εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ζητώντας - μετά την κατάργηση των σχολικών αγιασμών - και αυτή των στρατιωτικών ιερέων! Θαυμάστε το γιουσουφάκι, σε ερώτησή του στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας:


Ένα Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι και το Θρησκευτικό Σώμα που αποτελείται από Στρατιωτικούς Ιερείς και των τριών Κλάδων των Ε.Δ. Είναι θεσμοθετημένο με δύο χουντικά νομοθετικά διατάγματα (Ν.Δ. 90/1973 και 178/1969), υπάγεται στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης και έχει ως αποστολή του «την χριστιανική και ηθική διαπαιδαγώγηση του Στρατεύματος». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ιεράς Συνόδου, «η χριστιανική και ηθική διαπαιδαγώγηση των Ε.Δ. πραγματοποιείται με:
α) Θείες Λειτουργίες που είναι το κέντρο της Χριστιανικής λατρείας.
β) Κηρύγματα – Διαλέξεις.
γ) Εξομολογήσεις – Συνεντεύξεις – Συζητήσεις.
δ) Φιλανθρωπία.
ε) Διανομή Χριστιανικών εντύπων.
στ) Προβολές σλάιτς και ταινιών Θρησκευτικού, εθνικού και κοινωνικού περιεχομένου.
ζ) Μυστήρια – λοιπές αγιαστικές πράξεις και τελετές.
η) Ποιμαντικές επισκέψεις σε Νοσοκομεία και Φυλακές των Ενόπλων Δυνάμεων».

Αναρωτιέται κανείς για το νόημα της χριστιανικής και ηθικής διαπαιδαγώγησης στον Ε.Σ. Για ποιο λόγο θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης να διαπαιδαγωγηθεί για μια ακόμη φορά χριστιανικά, τη στιγμή που επί 12 χρόνια, σε Δημοτικό και Γυμνάσιο-Λύκειο, η χριστιανική κατήχηση είναι αδιάλειπτη; Εξάλλου, στα 18 του κάποιος είναι ενήλικας και μπορεί να αποφασίζει αυτοβούλως όχι μόνο για την ψήφο του αλλά και για τις όποιες πεποιθήσεις του. Επομένως, γιατί θα πρέπει να του επιβάλλονται όλες αυτές οι μέθοδοι χριστιανικής κατήχησης; Από την άλλη, πώς εξασφαλίζεται το δικαίωμα όσων δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι να μη συμμετέχουν σε αυτήν τη "χριστιανική διαπαιδαγώγηση" χωρίς να αποκαλύπτονται οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις; Αν η χριστιανική και ηθική διαπαιδαγώγηση του στρατεύματος από την Εκκλησία είχε κάποιο νόημα για τους συνταγματάρχες της δικτατορίας, οπότε και θεσμοθετήθηκαν οι Στρατιωτικοί Ιερείς, στη σύγχρονη κοινωνία έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές της ελευθερίας σκέψης και βούλησης και, συνακόλουθα, της δημοκρατίας.

Με βάση τα προαναφερόμενα, ερωτάται ο αρμόδιος κ. Υπουργός:

Προτίθεστε να καταργήσετε τη Διεύθυνση των Στρατιωτικών Ιερέων από τις Ένοπλες Δυνάμεις, η ύπαρξη της οποίας προσιδιάζει σε θεοκρατικό καθεστώς και όχι σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος; 

ΠΗΓΗ, Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.




ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ: Καταρχήν χασισκλή - κατά δήλωσή σου - θα μας πεις γιατί σε ενοχλεί η φιλανθρωπία και οι επισκέψεις των ιερέων σε νοσοκομεία κλπ;

Μήπως γιατί εσύ και το συνάφι σου που διαλύσατε την Ελλάδα στα πλαίσια της "προόδου", δεν δώσατε ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό στον φτωχό και ανήμπορο συνάνθρωπό σας;

Πάμε στα υπόλοιπα: Όσοι έχουμε υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό (δεν ξέρουμε για σένα, αναρχοκομμουνιστή με Ferrari) , ελάχιστες φορές είδαμε τον στρατιωτικό ιερέα κοντά μας. Άντε σε καμιά Λειτουργία (μια-δυο φορές κατά τη διάρκεια της θητείας) και σε κανέναν αγιασμό.

Κατά τα άλλα, ούτε "κατήχηση" είχαμε, ούτε "προβολή ταινιών εθνικοθρησκευτικού περιεχομένου", ούτε "κηρύγματα", ούτε καν εξομολόγηση.

Κάτι ανάλογο δηλαδή με τα Θρησκευτικά στα σχολεία που είναι η...ώρα του παιδιού (και του χαβαλέ), αλλά το αντιχριστιανικό σας κόμπλεξ είναι τόσο, που ανακαλύπτετε παντού "προσηλυτισμό".

Βέβαια, το κύριο θέμα σου είναι η "προστασία" των ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ! Παραδέξου το, γι'αυτούς "αγωνίζεσαι"!

Σε πληροφορούμε λοιπόν - γιατί, ξαναλέμε, δεν γνωρίζουμε ΑΝ έκανες κανονικά τη στρατιωτική σου θητεία - οι φίλοι σου Εβραίοι, Μουσουλμάνοι κλπ έχουν την ίδια αντιμετώπιση στο στρατό με τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ: Ούτε σε χειρότερη μοίρα είναι (όπως βλακωδώς πιστεύεις) ούτε σε καλύτερη (όπως θα ήθελες).

Δημοκρατία, γελοίε τύπε, είναι να σέβεσαι την θρησκεία ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των συμπολιτών σου. Και είτε σ'αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ!

Αν ψάχνεις για θεοκρατικά καθεστώτα και χούντες, μπορείς να πας μια βόλτα από τα κράτη των λατρευτών σου μουχαμέτηδων και λοιπών "δημοκρατών".

Συνέχισε πάντως να εκτίθεσαι, εσύ και η άθλια συνωμοταξία σου: Η Ελλάδα διαλύεται κι εσείς το χαβά σας. Το μόνο που σας απασχολεί είναι να βγάλετε τα αντιχριστιανικά σας συμπλέγματα.

Συνεχίστε, μέχρι να καταλάβει και ο πιο αφελής τον ύπουλο και κατευθυνόμενο ρόλο σας!

Όσο και να σκυλιάζεις πάντως, οι στρατιωτικοί ιερείς και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ θα παραμείνουν ως έχουν!

Αν αισθάνεσαι άσχημα γι'αυτό, ΞΥΔΙ ΚΑΙ...ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών