Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

Αλεξάντερ Κονίτσιν: Ένας πρέσβης με... παντελόνια.

 Θυμηθείτε και το άρθρο για την κατάσταση της νεοταξικής Σερβίας

Ποιά είναι η σημερινή Σερβία....;

Την πλήρη στροφή της Ρωσίας στα ζητήματα των Βαλκανίων, εξέφρασε με το δικό  του σαφή, κάθετο και παλικαρίσιο λόγο, ο Πρέσβης της Ρωσίας, Αλεξάντερ Κοντίτσιν.

Μιλώντας στην Διάσκεψη για την Ασφάλεια  που έγινε στο Βελιγράδι στις 14 με 16 Σεπτεμβρίου, ο Πρέσβης της Ρωσίας, κυριολεκτικά «ξεφτίλισε» τους παριστάμενους «Σέρβους» πολιτικούς και διπλωμάτες του νεοταξίτη πρωθυπουργού Μπόρις Τάντιτς, αναφωνώντας από το βήμα: «Υπάρχει κανένας Σέρβος σε αυτόν τον χώρο;»

«Έχω την αίσθηση ότι....
δεν δίνετε δεκάρα για την τύχη των συμπατριωτών σας στο Κόσσοβο», πρόσθεσε ο Αλεξάντερ Κονίτσιν. «Το μόνο που ενδιαφέρει σε κάποιους «Σέρβους», είναι να ξεπουλήσουν όπως- όπως εγκαταστάσεις της Πατρίδας τους».

«Λέτε συνέχεια ότι η Ρωσία έχει συμφέροντα στη Σερβία», συμπλήρωσε ο Ρώσος διπλωμάτης. «Ναι. Έχουμε συμφέροντα. Όλοι έχουν συμφέροντα στη Σερβία, οι Αμερικάνοι, οι Εγγλέζοι, οι Ρώσοι, εκτός από εσάς. Αλλά πέστε μου: Τι συμφέροντα είχαν οι Ρώσοι εθελοντές που πολέμησαν τη δεκαετία του ’90 στη Σερβία, χωρίς μάλιστα την υποστήριξη της κυβέρνησής τους τότε, χάθηκαν και θάφτηκαν στο χώμα σας;»

Η κάθετη τοποθέτηση του Ρώσου Πρέσβη στο Βελιγράδι, πέρα από την λεβεντιά με την οποία διατυπώθηκε, σηματοδοτεί και την πλήρη στροφή της Ρωσίας στα Βαλκάνια και το προσωπικό ενδιαφέρον του Βλάντιμιρ Πούτιν για την περιοχή. Μια στροφή την οποία παρακολουθεί από κοντά το Πατριωτικό Μέτωπο, με συνεχείς συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους.

Ο εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, επικοινώνησε με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στη Μόσχα, ζητώντας από τις διπλωματικές αρχές της Ρωσίας, να μεταβιβάσουν στην Κυβέρνηση Πούτιν, την πλήρη υποστήριξη του Κινήματος, στις Ρωσικές πρωτοβουλίες στα Βαλκάνια, αλλά και συγχαρητήρια στον Αλεξάντερ Κονίτσιν, του οποίου ο λόγος, έδωσε κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους αντιμάχονται τη νέα τάξη, τους τοκογλύφους και τους πολιτικούς απατεώνες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                        

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΚΟ του Σορος "Ανοικτη Κοινωνια" εχει κανει καλη δουλεια. Προεδρος της στην Σερβια μεταξυ 1991-2003 ηταν η Εβραια Σονια Λιχτ. Σημερα αυτη η Ιουδαια ειναι προεδρος του Συμβουλιου Εξωτερικης Πολιτικης της Σερβιας. Ειναι επισης προεδρος της ΜΚΟ Ταμειο για την Πολιτικη Υπεροχη (Εxcellence) του Βελιγραδιου, της οποιας αποστολη ειναι να κατασκευασει "πολιτικους" πειθηνιους στην εβραιοκρατουμενη Δυση και υποτακτικους στην διεθνη καφαλαιοκρατια. Η Σονια Λιχτ ειναι και μελος του ΔΣ της κυβρνητικης εφημεριδας ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Στην Σερβια σημερα φιλοξενουνται περιπου 1000 Εβραιοι, αν ηταν 10000 η σερβικη κυβερνηση θα αποτελειτο αποκλειστικα απο Ιουδαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών