Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!


Απύθμενο μίσος για οτιδήποτε ελληνικό από την καταστροφέα της Παιδείας!

Ως οικονομικούς μετανάστες φαίνεται ότι ....αντιμετωπίζει το υπουργείο Παιδείας τους ομογενείς μαθητές από τη Γερμανία, όπως προκύπτει από την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε η Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Γερμανίας.

Σύμφωνα με την επιστολή, που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για να εγγραφούν οι μαθητές σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ πρέπει να λάβουν άδεια παραμονής με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το νόμο του 2005.

Χωρίς άλλα σχόλια, την καλύτερη απάντηση στο ζήτημα την έδωσε η ίδια η Συνομοσπονδία: «Στη δικιά μας πατρίδα δεν χρειαζόμαστε άδεια παραμονής».

Παράλληλα, η Συνομοσπονδία αναφέρει ως απαράδεκτο το γεγονός πως οι Σχολές και τα τμήματα να επιλέγουν συγκεκριμένο αριθμό εγγράφων Ελλήνων του εξωτερικού που έχου φοιτήσει εκεί για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Παράλληλα, στην δικαιοδοσία της κάθε σχολής επαφίεται και το πόσο θα πληρώσουν αυτά τα παιδιά για να φοιτήσουν σε κάποιο ελληνικό Πανεπιστήμιο…
Ακολουθεί σχολιασμός από το Hellas-Orthodoxy που συμφωνούμε μαζί του σε όλα....

Τα "κατορθώματα" της Υπουργού συνεχίζονται: Δεν φτάνει που κατάργησε τα βιβλία, τις βιβλιοθήκες, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ από τα σχολεία, τώρα απαγορεύει σε ΕΛΛΗΝΕΣ να εγγραφούν στα Πανεπιστήμιά ΜΑΣ, ζητώντας τους άδεια παραμονής!

Είναι πραγματικά απίστευτο να ζητάει κάποιος άδεια σε ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ακόμα πιο εξοργιστικό, όταν χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Αλβανών στη συντριπτική τους πλειοψηφία) κυριολεκτικά αλωνίζουν στα Πανεπιστήμια, χωρίς κανείς να τους ελέγχει!

Αυτό είναι το "όραμα" του βρωμερού, ανθελληνικού και εθνοπροδοτικού Πασοκ: Να διώξει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

Κι αυτό το σχέδιο εφαρμόζει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ακλόνητη Υπουργός της Κυβέρνησης, κατ'εντολήν των αφεντικών της Μπίλντερμπεργκ και άλλων: Όποιος δεν το καταλαβαίνει, κακό του κεφαλιού του!

Αντικατέστησαν το εργατικό δυναμικό της χώρας και τον πληθυσμό με λαθρεποίκους εισβολείς. Τώρα, κάνουν το ίδιο και στα Πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών