Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SOUTH STREAM


south_stream-1-naiH ρωσική Gazprom, η ιταλική Eni, η γαλλική EdF και η γερμανική Wintershall υπογράφουν συμφωνία στη Μόσχα για τα ποσοστά των μετοχών τους στον αγωγό South stream, που θα μεταφέρει αέριο από τη Ρωσία στην Ευρώπη.
Η συμφωνία στη Μόσχα μεταξύ ενεργειακών κολοσσών Ευρώπης και Ρωσίας θεωρείται καθοριστική για την κατασκευή του αγωγού South stream. Η πίτα των μετοχών μοιράζεται ως εξής: 50% παίρνει η ρωσική Gazprom, 20% η ιταλική Eni και από 15% η γαλλική EdF και η γερμανική Wintershall θυγατρική της BASF.
Ο νέος αγωγός θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Ρωσία μέσω Ευξείνου Πόντου στην Ευρώπη. Ο αγωγός έχει δύο παρακλάδια. Το βόρειο θα εφοδιάζει τη....
Σερβία, την Ουγγαρία, τη Σλοβενία και την Αυστρία. Και το νότιο θα περνά μέσα από την Ελλάδα και θα καταλήγει στην Ιταλία.
Και για να μη υπάρξουν παρεξηγήσεις, δήλωσαν: «Ο αγωγός South stream δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση που τον αγωγό Nabucco. Οι δύο αγωγοί εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Ο μεν South stream τροφοδοτεί με φυσικό αέριο τη νότια Ευρώπη και ο Nabucco εγγυάται πρόσβαση της Ευρώπης σε νέα αποθέματα φυσικού αερίου. Οι αγωγοί δεν ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο»!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών