Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Που καταντήσαμε να κάνουν ρεπορτάζ οι μογγόλοι και να λένε οτι οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία

Αυτά κατάφερε το σοσιαλΗστικό Πα.Σο.Κ., η διεθνιστική-νεοταξική θολοκουλτούρα της Αριστεράς και η εθνοπροδοτική "Δεξιά"...Να μας υβρίζουν τα εκτρώματα της ανθρωπότητας...

«Η Ελλάδα μπήκε στον κακό δρόμο», είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Takvim, που τονίζει πως χιλιάδες Ελληνίδες γίνονται πόρνες λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπο (;) και αναφέρει πως....
τουλάχιστον 3.000 Ελληνίδες έχουν βγει στους δρόμους ή στο διαδίκτυο. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα έχει και ειρωνεία καθώς το πρωτοσέλιδο το στολίζει μια όμορφη και σέξι κοπέλα.
«Φόβοι για «Βαριοπούλα» στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος άλλης τουρκικής εφημερίδας, της Milliyet, η οποία αναφέρει υπόθεση της Σχολής Ευελπίδων και την παρομοιάζει με το σχέδιο «Βαριοπούλα» στην Τουρκία, που είχε ως στόχο τη συνωμοσία και ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν.
Η τουρκική εφημερίδα υπενθυμίζει πως πριν από λίγες εβδομάδες ο Παπανδρέου είχε παύσει από τα καθήκοντα τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και τους τρεις αρχηγούς των Σωμάτων.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ρε αδέρφια, ψέμματα λένε οι άνθρωποι;;; Η Ελληνίδα έχει φτάσει σε τέτοια κατάντια εδώ και δεκαετίες. Για ρίξτε μιά ματιά γύρω σας. Δεν χρειαζόταν την οικονομική κρίση για να εκπορνευτεί. Εδώ δεν αναφέρομαι στο "πεζοδρόμιο". Μιλάμε για συμπεριφορά, για στάση ζωής. Το να εκπορνεύεις με κάθε τρόπο το σώμα σου είναι όντως τραγικό. Τραγικότερο όμως είναι να έχεις εκπορνεύσει την ψυχή σου με αντάλλαγμα τα λούσα και την τριφυλή ζωή. Αυτό, χαρακτηρίζει την πλεινότητα των Ελληνίδων, ανεξαρτήτου ηλικίας. Να βρούμε να παντρευτούμε τον "μαλάκα" να μας πληρώνει. Υπάρχουν όμως και πολύ καλές κοπέλες, αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες και δυσεύρετες. Καλά θα κάνει η Ελληνίδα να αλλάξει μυαλά και να οδεύσει προς μετάνοια. Η γυναίκα αποτελεί την αναγεννητική δύναμη της κοινωνίας. Η ελληνική κοινωνία θα αναγεννηθεί μονάχα όταν οι 'Ελληνες αλλάξουν μυαλά. Ιδιαίτερα όμως όταν η Ελληνίδα έρθει στα σύγκαλά της, συμμαζευτεί και αρχίσει να συμπεριφέρεται ως Γυναίκα και όχι ως γύναιο. Αλλά και ως μητέρα να διαμορφώσει σωστά τους χαρακτήρες των παιδιών της. Της λείπει η κοινωνική παιδεία. Ας ξεκινήσει να την αναζητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών