Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Και ξαφνικά οι Ρεπουμπλικάνοι ανακάλυψαν ότι η "κλιματική αλλαγή" είναι ένας ΜΥΘΟΣ...

"Από άρθρο της Καθημερινής πριν από 3 εβδομάδες"

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, οι climate deniers δεν ήταν τίποτε περισσότερο από κάποιοι γραφικοί τύποι, οι οποίοι ανήκουν στο υπερσυντηρητικό κομμάτι της αμερικανικής κοινωνίας - εκείνοι που απορρίπτουν τη θεωρία της εξέλιξης, τάσσονται με φανατισμό κατά των αμβλώσεων κ.λπ., και μέσα στο πνεύμα αυτό θεωρούσαν ότι και οι κλιματικές αλλαγές είναι «Θέλημα Θεού» και συνεπώς ουδείς μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Σήμερα, είναι πια σαφές ότι τη θέση αυτή δεν υποστηρίζουν πια μόνο εκείνοι οι γραφικοί, αλλά ένα πολύ μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο τμήμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Βλέποντας τη χρυσή ευκαιρία να στρέψουν προς όφελός τους το εκκρεμές, μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, παραδοσιακά από τους ισχυρότερους χρηματοδότες του κόμματος, δαπανούν τεράστια ποσά χρηματοδοτώντας «ανεξάρτητους» επιστήμονες, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση απλά ....
αμφισβητούν τα συμπεράσματα της περιβαλλοντικής επιστημονικής κοινότητας, και στη χειρότερη τα καταρρίπτουν με αντεπιχειρήματα προκειμένου να εμποδίσουν την υιοθέτηση οποιασδήποτε «πράσινης πολιτικής». Στην ατζέντα των φανατικών του «Πάρτι Τσαγιού», η αμφισβήτηση των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη φιγουράρει στην κορυφή, με ανθρώπους όπως ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Ιλινόι, Τζον Σίμκους, να δηλώνει ότι «πιστεύω στη Βίβλο και στη δήλωση του Θεού ότι η Γη δεν θα καταστραφεί από πλημμύρες».
Το κίνημα των αμφισβητιών ήταν γνωστό στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν όμως η αμφισβήτηση των επιστημονικών συμπερασμάτων για τις κλιματικές αλλαγές κατακτά την κορυφή της ατζέντας των Ρεπουμπλικανών που διεκδικούν το προεδρικό χρίσμα για τις επόμενες εκλογές, τα πράγματα αλλάζουν. Σήμερα, δεν εμφανίζεται κανείς από τους διεκδικητές του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών που να μην υιοθετεί τη στάση αυτή, στην καλύτερη περίπτωση εκφράζοντας απλώς σκεπτικισμό, όπως ο Μιτ Ρόμνεϊ, ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να συντάσσονται με την άποψη του κυβερνήτη του Τέξας Ρικ Πέρι, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η επιστήμη δεν έχει ακόμη αποφανθεί». Μόνη εξαίρεση ο Τζον Χάντσμαν, ο οποίος όμως αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις μόλις το 2% των προτιμήσεων.
«Η ακροδεξιά πτέρυγα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος έχει καταφέρει να μετατρέψει τον σκεπτικισμό για την ευθύνη της ανθρώπινης δραστηριότητας για την υπερθέρμανση του πλανήτη σε προϋπόθεση για την εκλογιμότητα ενός υποψηφίου, μαζί με τις αμβλώσεις και την οπλοκατοχή», υποστηρίζει η Ελίζαμπεθ Ρόζενταλ(Εβραία φυσικά τι άλλο...;) σε άρθρο της στους New York Times.

Βέβαια για να μην έχετε αυταπάτες και νομίζετε ότι κάποιοι ξέφυγαν από το... Σιωνιστικό Κατεστημένο να σας θυμήσουμε μόνο ότι ο νέος εν δυνάμει Πλανητάρχης που έρχετε από την  πλευρά των "συντηρητικών" είναι ο Ρικ Περρυ... "Εκλεκτός" των Εβραίων και των Σιωνιστών...

Θυμηθείτε το αφιέρωμα που του είχαμε κάνει....


Αυτός είναι "εκλεκτός" των Ρεπουμπλικάνων για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών