Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2011

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 "ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!


 
Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως ο Παπαδήμος βρήκε 100 άτομα να "απασχολούνται" σε ιντερνετικά μέσα, όπως blogs, facebook, twitter κλπ, "κληρονομιά" από τον προκάτοχό του Τζέφρυ!

Το γεγονός δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη: Είναι γνωστό πως, πλέον η προπαγάνδα γίνεται κυρίως μέσω Ίντερνετ, όπου υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο (και ιδιαίτερα στους νέους), ενώ είναι σχετικά ανέξοδη, σε σχέση με έντυπο υλικό, εκπομπές σε Μμε κλπ.


Ωραία λοιπόν, κατακρίνουμε (σωστά) τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη για την στρατιά κομματόσκυλων που είχε μαζέψει για να προπαγανδίζουν τις "θέσεις" του!

Θα μας πούνε όμως και τα υπόλοιπα κόμματα πόσους αντίστοιχους κολαούζους πληρώνουν για...διαδικτυακή προπαγάνδα;
Θα μας πεις Σαμαρά σε ποιους κατευθύνονται τα χιλιάδες ευρώ που ξοδεύονται αφειδώς κάθε μήνα ως "χορηγία" της Νδ σε γκεμπελίσκους, ιδιαίτερα σε κάποια ιστολόγια;
Θα μας πεις Καρατζαφέρη σε πόσους δίνεις...πεντακοσάρικα για να γυροβολάνε στα μπλογκς και αλλού, κάνοντας το άσπρο μαύρο υπέρ σου;
Και στον Σύριζα τα ίδια ισχύουν, ενώ είναι γνωστό πως η Ντόρα έχει άριστα οργανωμένο διαδικτυακό...στρατό που την προμοτάρει (για το Κκε δεν γνωρίζουμε, καθώς η σχέση τους με την τεχνολογία έχει μείνει στην εποχή...της ΕΣΣΔ)!

Εμπρός λοιπόν! Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε κάποιους που τάχα...σοκαρίστηκαν με την αποκάλυψη για τα μαντρόσκυλα του Τζέφρυ! Μήπως έχουν κι εκείνοι αφεντικά;


Για να κατηγορήσεις κάποιον, πρέπει να είσαι πρώτα εσύ καθαρός και τίμιος: Διότι όταν δεν είσαι και παριστάνεις τον αδέκαστο κριτή των πάντων, τότε καταντάς μέγιστος υποκριτής και φαρισαίος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών