Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2011

Ένα κείμενο που πρέπει να διαβαστεί: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ:

“Εν αρχή ήν ο λόγος…… Η “Χούντα” το ΄74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος μόνο 330 εκ.δρχ. Λέγομεν υγιές χρέος διότι λόγω της τότε μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό μπορούσε να αυτο-εξοφληθεί. Εν συνεχεία ήρθαν οι «Δημοκράτες» πολιτικοί, απατεώνες, κλέφτες, πιόνια και ανδρείκελα ξένων δυνάμεων, και τα έκαναν θάλασσα. Tην Κυριακή προ των Χριστουγέννων στις εκκλησίες διαβάζεται το Ευαγγέλιο, με τη Βίβλο γεννέσεως Ιησού Χριστού. Επάνω σε αυτό, τροποποιημένο ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης έγραψε.

Η αργία εγέννησε τη πενία. Η πενία εγέννησε την πείνα. Η πείνα εγέννησε την όρεξη. Η όρεξη εγέννησε την αυθαιρεσία. Η αυθαιρεσία εγέννησε τη ληστεία. Η ληστεία εγέννησε τη πολιτική. Η πολιτική εγέννησε τους πολιτικούς. Εδώ έχουμε να πούμε τα εξής.....


Ο «Εθνάρχης» μετά 7 χρόνια παραδίδει χρέος στον Ανδρέα 8 δις. δρχ.
Ο Ανδρέας με τη μέθοδο αυξήσεων μισθών και εισφορών, αλλά και φορολογιών και επιδοτήσεων για μετανάστευση των βιομηχανιών, αναγκάζει όλες τις μεγάλες βιομηχανίες, κατεντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να κλείσουν, και να μεταφερθούν σε φτωχιές γειτονικές χώρες με χαμηλά μεροκάματα, μισθούς, και φορολογίες, με σκοπό να ανακάμψουν αυτές, και να πτωχεύσει η Ελλάς. Παράλληλα με αυτό το μέτρο, ο Ανδρέας με εντολή άνωθεν, άρχισε να εφαρμόζει το οικονομικό κόλπο που λέγεται «Easy money system» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια από τις διεθνείς τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, (που αρχικά είχαν σχεδιάσει, οργανώσει, και χρηματοδοτήσει τη δημιουργία του Σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ), και μοιράζει τα χρήματα μέσω των Ελληνικών τραπεζών, στους πολίτες, (βλέπε αφειδώς δάνεια τραπεζών με χρηματοπιστωτικές κάρτες, εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, δάνεια για αγορά αυτοκινήτων), κ.λ.π. Δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα, όχι όμως υγιές χρήμα, αλλά με χρήμα που δανείζεται με υψηλούς τόκους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας έτσι τη χώρα πολύ περισσότερο στο λεγόμενο «Debt base banking system».
Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο αφελής λαός, αλλά ότι.....

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών