Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2011

Πάλι εμείς είμαστε οι συνωμοσιολόγοι και οι "γραφικοί";Ομολογία Μ. Γιλμάζ ότι Τούρκοι πράκτορες καίγαν τα Ελληνικά δάση


Σε συνέντευξη του σε τουρκική εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός (1997-1999) της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ προέβει σε μια συγκλονιστική, εν ψυχρώ, ομολογία ότι τούρκοι πράκτορες έκαναν αντίποινα, δηλαδή έκαιγαν Ελληνικά δάση κατά την περίοδο 1995-1997 τουλάχιστον. Η ερώτηση ήταν για τα μυστικά κονδύλια της τουρκίας και η απάντηση του τούρκου ήταν η εξής:
“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν  τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν,  Ετσεβίτ και  Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”
Κοινώς ο...
τούρκος πρωθυπουργός ομολογεί πως υπάρχουν μυστικά κονδύλια που διατίθενται, προφανώς μέσω πρακτόρων που είναι εντός των Ελληνικών εδαφών, για να καίγονται δάση! Τώρα το αν οι πράκτορες είναι μόνο τούρκοι ή αν επιστρατεύονται και άλλες εθνικότητες που διατηρούν άριστες σχέσεις με την τουρκία, όπως αλβανοί ή σκοπιανοί, είναι κάτι που αξίζει διερεύνησης, αν και είναι σχετικώς προφανής η απάντηση. Το Ελληνικό ΥΠΕΞ, φυσικά, ούτε έχει απαντήσει στην εν λόγω συνέντευξη, ούτε πρόκειται, όπως είναι η προσφιλής τακτική του, που ενθυμίζει χρυσόψαρο…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών