Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2011

Ο Ελληνόψυχος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ξεσπαθώνει και αφυπνίζει: "Είμαστε σούλοι ξένων συμφερόντων"

Αληθινός ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, κάνει λόγο για «πρωτοφανή ηθικό ξεπεσμό και φοβερή εξαχρείωση της κοινωνίας μας», τονίζοντας μάλιστα πως «άνθρωποι, στους οποίους η Πολιτεία εμπιστεύτηκε καίριες θέσεις, φαίνονται ανάξιοι των περιστάσεων, θέτοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου», την ίδια ώρα που «θεσμοί περιφρονούνται, η άμυνα παραβλέπεται, τα εθνικά ιδεώδη λοιδορούνται και οι εκπτώσεις στο εθνικό μας πρόβλημα συνεχίζονται».
«Ανερμάτιστοι πλέον, αγόμαστε και φερόμαστε από τα συμφέροντα των ξένων και τις καταχθόνιες επιδιώξεις της Τουρκίας» σημειώνει.
«Ανήμποροι να παρακολουθήσουμε τις πλεκτάνες των Τούρκων και των συμμάχων τους, με τους οποίους συμπλέουν, δυστυχώς, και οι εδώ εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών, ανίκανοι να....
αξιοποιήσουμε τις νέες προοπτικές, που ανοίγονται μπροστά μας, με τον εντοπισμό ενεργειακών αποθεμάτων στον τόπο μας, συρόμαστε ανυποψίαστοι σε προδιαγεγραμμένο σχέδιο των ξένων για επιβολή μιας απαράδεκτης διαδικασίας και μιας εθνικά καταστροφικής λύσης» επισημαίνει στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.
«Να διακηρύξουμε προς όλους, φίλους και εχθρούς» επισημαίνει ο Αρχιεπίσκοπος, «ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με το άδικο, ούτε και να αποδεχτούμε τα τετελεσμένα της βίας» και ότι «ουδείς μπορεί να μας επιβάλει λύση αντίθετη με τις αρχές αυτές, αν εμείς δεν συγκατανεύσουμε».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών