Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2010

Εκτός από Ανθέλληνες οι Μπουτάρης και Καμίνης είναι...

... Αβάπτιστοι και Άθεοι

 Καλά για τον Μπουτάρη το γνωρίζαμε..
Αυτό που είπε όμως σήμερα είναι άκρως χυδαίο για τον Άνθιμο
"Θα συνεργαστώ ακόμα και με τον Διάολο"
Διαβάσατε πως αποκάλεσε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.
Μην έχετε καμμάι αμφιβολία τι σκέφτονται όλοι αυτοί για την θρησκεία μας

Ο δε Καμίνης, μέσω του σαεντολόγου βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Σηφουνάκη (ο γνωστός ανθέλληνας που υποστήριζε την κατάργηση του σταυρού από την σημαία μας), μάθαμε ότι... είναι ΑΘΕΟΣ και Αβάπτιστος.

Ντροπή σε όσους έκατσαν στο σπίτι τους και δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Ντροπή σε όσους προτίμησαν τον καφέ στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα και το Μοναστηράκι και δεν άσκησαν το ιερό δικαίωμα του 'εκλέγειν'.

Δώσατε το δικαίωμα να σας διαχειρίζετε μια μειοψηφία Ανθελλήνων και Άθεων.
Άνθρωποι που δεν ασπάζονται τις ιερές αξίες του Έθνους μας.
Η στάση σας είναι προδοτική.
Και στο μέλλον να μην 'κλαίγεστε' για αυτά που έρχονται

13 σχόλια:

  1. Δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο Άποψη
    Λογικά σημαίνει και Ευθύνη
    Είμαι αντίθετος με την έννοια της Βίας, αυτή είναι η άποψή μου
    Αν εισβάλλουν εχθροί στην χώρα μου, εγώ θα επιλέξω Άποψη ή Ευθύνη ;;
    Θα υπερασπισθώ την Άποψή μου που λέει όχι στην Βία ή θα επιλέξω την σύγκρουση για να έχω πιθανότητες να παραμείνω Ελεύθερος;


    Σε μια περίπτωση φυσικής καταστροφής π.χ. πυρκαγιά
    Όσο αγανακτισμένος κι αν είμαι με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή με την Πολιτική Προστασία, αν η φωτιά φτάσει στο σπίτι μου, εγώ θα επιμένω στην Άποψή μου και θα απέχω από την κατάσβεση του Ολέθρου;


    Από τις πρόσφατες Εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, το τραγικότερο συμπέρασμα είναι ότι οι πολίτες επέλεξαν την Άποψή τους και όχι την Ευθύνη τους

    Ο Εγωισμός νίκησε την συλλογική Ευθύνη
    Η Αποχή νίκησε την Συμμετοχή
    Οι πολλοί έχασαν από τον Έναν
    Θυμίζει Αναγέννηση, τότε που μπήκαν τα θεμέλια της Εξατομίκευσης



    Το 15,8% των «γραμμένων» στο Δήμο Αθηναίων ψήφισε τον κ. Καμίνη ή αν μιλήσουμε με απόλυτους αριθμούς, από τους 487.769 που είχαν δικαίωμα ψήφου, ΜΟΝΟ οι 77.074 ψήφισαν τον επόμενο Δήμαρχο.

    Ο 1,5 Αθηναίος αποφάσισε για τους 10
    Οι υπόλοιποι 8,5 αισθάνονται καλά, παρέα με την Άποψή τους
    Ίσως κοιτάζονται στον καθρέπτη τους με Αυταρέσκεια
    «Δεν πιάνομαι κορόιδο ΕΓΩ» !!
    Σε μια μάχη πως θα αποκαλούσαν τους Απέχοντες λόγω Άποψης;;

    Ο Εχθρός δεν κάνει πόλεμο με Φιλοσοφίες
    Σου τσακίζει το κεφάλι με όλες τις Απόψεις που αυτό έχει μέσα του


    Τα καλά νέα είναι ότι όσο κι αν σου λένε ότι μπορείς να γίνεις ένας μικρός Θεός, αν φυσικά πιστέψεις στον Εαυτό σου και στις Απόψεις σου, αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμβεί.

    Όσο για το τι θα συμβεί στην Αθήνα ή την Ελλάδα …είναι ήδη «γραμμένο» κι αυτό.
    Είναι κοινή λογική ότι το τέλος της Ζωής είναι ο Θάνατος
    Δεν έχει σημασία το Πότε θα έλθει το Τέλος αυτής της Πράξης
    Σημασία έχει το Πώς !


    Ένας συνοδοιπόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοση φιλοσοφια γιατι δεν κερδισε αλλος ενας υποψηφιος χαρτογιακας που απ αυτους που χουν καταντησει τη Θεσσαλονικη μια υποαναπτυκτη πολη αντρο συντηριτισμου κ σκοταδισμου που φυσικα μουτρα σα κ σας πρεσβευουν δεν εχω ξαναδει.Οσο για το κριμα στην Αθηνα τι να πω..κριμα για τις ορδες που ψηφισαν Ψηνακη κ ολους αυτους τους πολυ χρησιμους ανθρωπους που βοηθησαν την πολη τοσα χρονια.Καλοι ειστε οι δεξιοι γιατι παντα ακομα κ χειροτερα να μην γινονται τα πραματα απο σας,θα χετε το αποωθημενο δε φταιμε για τιποτα μας φαγαν τα κυκλωματα..Αντε φιληστε το χερι κανενος Ανθιμου που τον πληρωνετε οπως ολοι μας σαν κοπανοι ενω κοβουν απ τους γονεις μας κ στα μπουζουκια με καζακα-πουκαμισο με τα λιγα απο σας απεμειναναν και σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @8.32
    Σκοταδισμός είναι η θρησκεία;
    τι μαλάκες είστε ρε πασόκοι.. πόσο κόμπλεξ έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η θρησκεία είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του σκοταδισμού. Πόσους ακρωτηρισμένους ξέρετε που θεραπεύτηκαν με προσευχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακρωτηριασμένους 'εγκεφαλικά' σαν εσένα πάντως κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η άποψη ότι η ορθόδοξη εκκλησία είναι σκοταδισμός δεν πρέπει να ξεπερνά ένα 3 με 4% της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό το ελάχιστο ποσοστό έχει πιάσει όλα τα καίρια πόστα στη δημόσια διοίκηση και στην παιδεία ήδη από την εποχή του Ανδρεα Παπανδρέου. Σε περιόδους μεγιστοποιημένης αποχής όπως η σημερινή, μπορούν και αναδεικνύονται ή και εκλέγονται σε αιρετές θέσεις διότι τους στηρίζουν οι οργανωμένοι βολεμμένοι του συστήματος που κυμαίνεται σε ένα ποσοστό της τάξης του 15-20% όσοι δηλαδή ψήφισαν τον Μπουτάρη και τον Καμίνη. Μην μας κάνει λοιπόν εντύπωση η εκλογή τους. Ας κοιτάξουμε να αφυπνιστούμε ώστε να ελαχιστοποιηθεί η αποχή και οι κύριοι αυτοί της εθνοαποδόμησης θα χαθούν και δεν θα μπορούν να κάνουν τιποτα επικίνδυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ασχολείστε με τα πρεζάκια που ψήφισαν Μπουτάρη ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΒΟΘΡΟΔΟΞΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμιέσε εσυ και ολο σου το σόϊ σκατοεβραίε του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρίες και κύριοι, εσείς που βρίζετε και σεις που δεν βρίζετε, Εσείς που παθιάζεστε με κάποια θεωρία ή δόγμα και σεις που δεν παθιάζεστε. Υπεράνω όλων στέκει η Ελλάς. Μπορείτε να το καταλάβετε;;; Κόμματα, θρησκείες, δόγματα κλπ., είναι δευτερεύοντα η και τριτεύοντα θέματα και αποβλέπουν στον ευκολότερο έλεγχο της σκέψεως των ανθρώπων. "Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων, απάντων αγιότερον, ιερότερον και αξιότερον εστί η Πατρίς" έλεγε ο Σωκράτης "και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τους ΝΟΥΝ έχουσιν". Αυτό το τελευταίο (τους ΝΟΥΝ έχουσιν) το τόνιζε ιδιαιτέρως. Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο νεοελληνισμός ξεκίνησε από τον Ηράκλειτο και τον Θαλή, και συνεχίστηκε από τον Σωκράτη, φτάνοντας στον Αριστοτέλη, το διδάσκαλο του Αλεξάνδρου και του Πτολεμαίου, που πρώτος συνέγραψε τα Μετεωρολογικά , αφήνοντας μια και καλή τους θεούς και δαίμονες έξω από την επιστημονική σκέψη και εξήγηση του κόσμου. Ήταν άθεοι και ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες του νεοελληνισμού της επιστημονικής σκέψεως. Ο Επίκουρος τους συμπλήρωσε θεαματικά.

    Μή τα βάζετε με τον αθεϊσμό ως ανθελληνικό στοιχείο της προσωπικότητας. Είναι το καμάρι του νέου Ελληνικού Επιστημονικού Τρόπου Σκέψεως. Είναι το αίσθημα της συμμετοχής των παλαιών θεών ισάξια με τους Νεοέλληνες Επιστήμονες.

    Αναγνώστε τα κείμενα των Ελλήνων Επιστημόνων της Κλασσικής Ελλάδος για να δείτε τι σημαίνει Νεοελληνικός τρόπος σκέψης και φιλοσόφισης του κόσμου.

    Οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ δόγματα , Ελληνισμός και δογματολογίες είναι ασυμβίβαστες έννοιες.

    Δείτε ετυμολογικά τι σημαίνει ορθόδοξος : ορθά νομίζω, που είναι σχήμα λόγου οξύμωρον, αφού όταν νομίζεις δηλώνεις άγνοια περί της πραγματικότητος και άρα δεν είσαι βέβαια ορθός, και εάν είσαι βέβαιος τότε δε χρειάζεται να δοκείς (νομίζεις) γιατί απλά γνωρίζεις !

    Θεός κατά τους Έλληνες είναι ότι προξενεί Θέος = Δέος , και η έννοια αυτή δε πρέπει να συγκρίνεται με την μονοθεϊστική και ξένη παρουσίαση του όρου Θεός (μοναδικότητα).

    Μάθετε ότι ο Νεοελληνικός τρόπος σκέψης αποτίναξε τις δεισιδαιμονίες των ανθρώπων περί των θεοτήτων και των "ανεξήγητων" γεγονότων.

    Ήτε Παίδες Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών