Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2012

Άλλος ένας υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων "εκλεκτός" των Εβραίων και των Σιωνιστών....

«Δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι. Όλοι όσοι ζουν στην Δυτική Όχθη είναι Ισραηλινοί. Δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι. Αυτή είναι Ισραηλινή γη». (Πρόσφατη δήλωση του Rick Santorum)
Σύνδεσμος

Του Michael Collins Piper (American Free Press)

Το 2003, ο σημερινός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις επερχόμενες Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές, Rick Santorum, ως τότε Γερουσιαστής Πενσυλβάνιας (R-Penn.) ήρθε σε συμφωνία με μεγάλης ισχύος Εβραίους λομπίστες για τη ψήφιση ενός νόμου που περιόριζε την ελευθερία του λόγου στις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις.
Προτείνοντας τον επανακαθορισμό της ομοσπονδιακής φόρμουλας χρηματοδότησης κάτω από τον τίτλο IX του Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση ώστε να περιλαμβάνει αυτό που ονόμαζε «ιδεολογική πολυμορφία», ως προϋπόθεση, η πρόθεση του Santorum ήταν να κοπεί η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για τα αμερικανικά πανεπιστήμια που επέτρεπε σε καθηγητές, φοιτητές και φοιτητικές οργανώσεις να επικρίνουν το Ισραήλ μέσα στην αίθουσα ή σε άλλα ανοιχτά φόρουμ της πανεπιστημιούπολης.
Ο Santorum, ο οποίος είναι σημαντικός αποδέκτης χρημάτων από φιλο-ισραηλινές πηγές, δήλωσε ότι το να επικρίνει κάποιος το Ισραήλ ισοδυναμεί με «αντισημιτισμό».
Οι αρχικές πληροφορίες για την.....
Οργουελιανή αυτή πρόταση του γερουσιαστή ήρθε μέσα από ένα άρθρο της 15ης Απριλίου του 2003, στην φανατική φιλο-ισραηλινή συντηρητική εφημερίδα ‘The New York Sun’.
Ο δικτυακός τόπος της φιλο-ισραηλινής φοιτητικής ομάδας, Hillel, αναφέρθηκε επίσης ευνοϊκά στην προέλευση του σχεδίου του Santorum.
Η Hillel λέει ότι ο Santorum κάλεσε εβραϊκές οργανώσεις σε μια ιδιωτική συνάντηση στο Καπιτώλιο για να συζητήσει τις ανησυχίες του σχετικά με την κριτική του Ισραήλ στις πανεπιστημιουπόλεις των κολλεγίων. Εκτός από την Hillel εκεί ήταν η γνωστή Anti-Defamation League, η Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής (Zionist Organization of America) και η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee).
Συνοψίζοντας η Sun το κονκλάβιο του Santorum με τους λομπίστες επιρροής γράφει: «Μέχρι το τέλος της συνεδρίασης χθες, ο κ. Santorum μιλούσε για τη θέσπιση νομοθεσίας η οποία θα μπορούσε να περιορίσει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για σχολές όπου ο αντισημιτισμός και τα αντι-ισραηλινά αισθήματα είναι διαδεδομένα. . . όπου η "ιδεολογική διαφορετικότητα" είναι ανύπαρκτη».
Ο Wayne Firestone της Hillel, δήλωσε: «Όπου κι αν πάω, αυτό είναι το κύριο θέμα. Αυτό το σχέδιο είναι πολύ ενδιαφέρον».
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι, έξω από την εβραϊκή κοινότητα-ελάχιστοι γνώριζαν την πρωτοβουλία του Santorum, έως ότου το American Free Press (AFP) ανέφερε την ιστορία, η οποία απασχόλησε ακαδημαϊκούς και κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.
Προσπαθώντας να αμυνθεί το εβραϊκό λόμπι υποστήριξε ότι η ιστορία του AFP ήταν ένα ψέμα – μία «φήμη. . . που σάρωνε τα αραβικά και αριστερά μέσα ενημέρωσης», όπως ανέφερε το εβραϊκό περιοδικό της Νέας Υόρκης ‘Jewish Week’ στις 9 Μαΐου 2003.
Σε ένα άρθρο με τίτλο «παραπληροφόρησης πολυμορφία», το Jewish Week υποστήριξε ότι «για τους φιλο-ισραηλινούς ηγέτες και τα ηγετικά στελέχη της Γερουσίας, είναι ένας επικίνδυνος αστικός μύθος, στην καλύτερη περίπτωση, μία εσκεμμένη παραπληροφόρηση, στη χειρότερη περίπτωση», προσθέτοντας ψευδώς ότι «η ιστορία ξεκίνησε με. . . συνωμοσιολόγους και ρεβιζιονιστές του Ολοκαυτώματος».
Αυτό ήταν ένα ψέμα για να σώσουν τον Santorum από τη δημόσια κατακραυγή για την αντισυνταγματική κίνησή του.
Σήμερα ο Santorum φαίνεται ότι παίρνει την ανταμοιβή του. Ο υπέρμαχος του Ισραήλ δισεκατομμυριούχος Rupert Murdoch, επικεφαλής της ισχυρής αυτοκρατορίας Fox News, επικύρωσε τις προεδρικές φιλοδοξίες του Santorum.
Διάβασε σχετικά στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών