Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΠΩΛΕΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ!

Μας το έλεγαν. Το είχαμε ακούσει και εμείς. Κυκλοφορούσε σαν φήμη στους χώρους των αποστράτων και στις λέσχες μας. Δεν το πιστεύαμε. Μέχρι που το είδαμε γραμμένο και δημοσιευμένο -πρωτοσέλιδο μάλιστα - στην  μικρή αλλά πολύ μαχητική και έγκυρη μηνιαία εφημερίδα το «ΒΗΜΑ των παλαιμάχων». Ότι τα παιδιά εκλειπόντων συναδέλφων αξιωματικών, πωλούν τις ΜΝΗΜΕΣ των στους τσιγγάνους και καταλήγουν στο δημοπρατήριο του Γιουσουρούμ. Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα..(σας αποστέλλουμε σχετική φωτογραφία)

Σχολιάστε ελεύθερα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι τα παιδιά, παιδιά των εκλιπόντων αξιωματικών που προβαίνουν σ' αυτή την επαίσχυντη πράξη. Μπορεί να είναι «ψυχοκόρες». Μπορεί να είναι λαθρο-οικιακές βοηθοί. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, αλλά όχι το αίμα τους. Φρόντισε ο μεταπολιτευτικός καραμανλισμός να φυλακίσει λόγω και έργω («ισόβια εννοούμε  ισόβια»), τα αριστεία ανδρείας και τους πολεμικούς σταυρούς στον Κορυδαλλό. Τελευταίο ζωντανό παράδειγμα ο πολιτικός κρατούμενος γενναίος Στρατηγός Ν.Ντερτιλής.

Αν συμβαίνει αυτό, τότε θα....
πρόκειται για την πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας, πριν την χρυσή αυγή της νέας μέρας που έρχεται. Καλούμε όλους τους συναδέλφους αποστράτους, να το διαδώσουν και να αναλογιστούν ότι συμβαίνει εδώ και 39 χρόνια από τον Οκτ. '73 δεν είναι τυχαίο. Όλα είναι βάση σχεδίου. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Συγχαρητήρια στον απόστρατο κ.Τοτονίδη για τον ανιδιοτελή και εν πολλοίς μοναχικό αγώνα που κάνει εδώ και χρόνια με την εκλογή του στο Δ.Σ της ΕΑΑΣ.

Εμείς το αποστέλλουμε σε όλες τις ενώσεις αποστράτων και στις υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ. Ενεργήστε. Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό.

Ο Ι.Δ.Ε.Α στηρίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών