Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

“Ούτε αγανακτισμένοι, ούτε θυμωμένοι”


Πού πήγαν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες, αυτοί που θα ανέτρεπαν το κατεστημένο χτυπώντας τα μπακίρια τους; Πιθανότατα εκεί που πήγαν και οι γνωστοί-άγνωστοι που το σύστημα δεν τους χρειάζεται επί του παρόντος για να τρομοκρατεί ή να εκτονώνει τον αποσβολωμένο λαό και τους έβαλε σε αναμονή μέχρι νεοτέρας.  

Τι να επιτύχουν άνθρωποι που σχεδιάζουν τι μπαλώματα θα κάνουν ώστε να δείχνει καινούργιο το άθλιο κοστούμι της μεταπολιτευτικής εκμαυλιστικής κομματοκρατίας;  Εμείς οι.....
Χρυσαυγίτες δεν είμαστε αγανακτισμένοι. Βλέπαμε, καταγράφαμε, καταγγέλλαμε και κυρίως ενεργούσαμε για να προλάβουμε αυτά που σήμερα κάνουν τους συμπολίτες μας να αγανακτούν.
Δεν τα βλέπαμε όλα καλώς καμωμένα επειδή τα έκανε κάποιος πολιτικός προστάτης και άσχημα επειδή τα έκανε ένας πολικός αντίπαλος. Σταθήκαμε και στεκόμαστε «Εναντίον Όλων» όσων σφετερίζονται την εξουσία που καλώς ή κακώς τους εμπιστεύτηκε ο λαός, για να προωθήσουν ατομικά, κομματικά, εγχώρια και ξενοκίνητα άνομα συμφέροντα. Εναντίον όλων όσων απεργάζονται τη διάλυση της κοινωνίας μας, όσων υποσκάπτουν την εθνική μας  ανεξαρτησία.
Δεν είμαστε θυμωμένοι, γιατί ο.....

συνέχεια

“Ούτε αγανακτισμένοι, ούτε θυμωμένοι”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών