Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2012

Τι κοινό έχει ο Κανάκης με τον Χρυσοχοϊδη?


Ο βρώμικος ρόλος του γελωτοποιού, και οι επιλεκτικές αντιπολιτευτικές πουστιές που παίζει στην εκπομπή του  βαφτίζοντάς τες σάτυρα , έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστές στους τηλεθεατές του ΑΝΤ-1.
Αυτό όμως που γνωστοποίησε και στους υπόλοιπους (των άλλων Καναλιων) μέσω ενός τάχα μου κοινωνικού μηνύματος, είναι ότι κι αυτός συμπεριλαμβάνεται στο ποσοστό των μαθητών  που υπήρξαν  θύτες η θύματα (& σεξουαλικής) κακοποίησης στο σχολείο.
Το σίγουρο είναι ότι η "Εταιρεία" στη οποία ο Αντωνάκης προτρέπει τους βασανισμένους να απευθυνθούν τηλεφωνικά (για θεωρητική συμπαράσταση) χρηματοδοτείται για...

τις πανάκριβες τηλεοπτικές διαφημίσεις,  από Ευρωπαϊκα κονδύλια , τα οποία διαχειρίζεται (και παρέχει αφειδώς και κατα προταιραιότητα και σε πολλές άλλες παρόμοιες εταιρίες) ο Μιχαλάκης.
Μπορεί να είναι σατανική σύμπτωση, αλλά σαν  πολλές φορές  δεν εμφανίζεται στη τηλεόραση ο ανεπαρκής Χρυσοχοϊδης για την προεκλογική του εκστρατεία ? Και ενώ  τον  τρώμε στη μάπα για ώρες , δεν βρίσκει λίγο χρόνο να ασχοληθεί με την μη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Μιχάλη πές αλεύρι, και εξηγησέ μας γιατί την τελευταία στιγμή (15 Ιαν) αδικαιολόγητα ακύρωσες  το Πρόγραμμα επιχορήγησης Νέων επαγγελματιών και Ανέργων?
 Αν δεν έχεις ιδέα (το πιθανότερο), θα σε ενημερώσουμε σε λίγο εμείς...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών